Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόλαση στην Τούμπα για την τριάρα στο ημίχρονο - Απίστευτο «κράξιμο» από τον κόσμο!
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-13 20:46:00

Κόλαση στην Τούμπα για την τριάρα στο ημίχρονο - Απίστευτο «κράξιμο» από τον κόσμο!

Sportdog Team
Κόλαση στην Τούμπα για την τριάρα στο ημίχρονο - Απίστευτο «κράξιμο» από τον κόσμο!

Πρωτοφανές σκηνικό από τους εξοργισμένους φιλάθλους!

ΠΑΟΚ - Μπάτε Μπόρισοφ: Μια βραδιά που οι φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν να φέρει μια πρόκριση, εξελίσσεται σε τεράστια καταστροφή για την ομάδα τους.

Ο Δικέφαλος παρουσιάζει κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο, με την Μπάτε Μπορίσοφ να προηγείται 3-0 στο ημίχρονο και τους φίλους του ΠΑΟΚ να ξεσπούν σε έντονες αποδοκιμασίες!

Το παιχνίδι «στράβωσε» από νωρίς, με τους Λευκορώσους να προηγούνται στο 18’ μετά από αδράνεια της άμυνας και το έργο του ΠΑΟΚ έγινε ακόμα δυσκολότερο στο 42’, με το 2-0 να γίνεται από τη βούλα του πέναλτι.

Οι φίλοι του Δικεφάλου στήριζαν την ομάδα τους και δεν προέβησαν σε ακραίες αντιδράσεις, όμως ξέσπασαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Σε εκείνο το σημείο ο Σίγκνεβιτς έκανε το 3-0 για τους Λευκορώσους και στην Τούμπα ακούστηκαν πάρα πολύ έντονες αποδοκιμασίες, οι οποίες δεν σταμάτησαν μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τους παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο υπό τους ήχους γιουχαϊσμάτων και σφυριγμάτων. Μάλιστα, οι οπαδοί του Δικεφάλου φώναζαν το σύνθημα «Είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα...», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags