Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτες εξελίξεις στα μεταγραφικά - Τι έγινε με Φράνσον, Πέτερσον και Αρέγι
| 2018-12-14 13:56:00

Απίστευτες εξελίξεις στην ΑΕΚ και απανωτά «ΣΟΚ» - Ποιοι τη «χτυπούν» από παντού - Και τώρα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτες εξελίξεις στην ΑΕΚ και απανωτά «ΣΟΚ» - Ποιοι τη «χτυπούν» από παντού - Και τώρα;

Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη στην Ένωση. Καυτό παρασκήνιο!

ΑΕΚ: Δύο μέρες μετά τον… μηδενικό τελικά αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Τσάμπιονς Λιγκ και λογικό είναι, άπαντες στο στρατόπεδο των πρωταθλητών, να στρέφονται στο μεταγραφικό παζάρι. Δεδομένες και προφανείς ακόμη και από την ανάγνωση των (εκάστοτε) αποστολών της Ενωσης οι ανάγκες της, ωστόσο κατά πως φαίνεται, τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα ήθελαν οι άνθρωποι της.

Στην κορυφή της λίστας τους για τη θέση του «οκταριού» και του εξτρέμ ήταν οι δύο Σουηδοί, Φράνσον και Πέτερσον αντίστοιχα. Από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης των ονομάτων τους, το sportdog ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες να προχωρήσουν ήταν ελάχιστες για την ΑΕΚ. Πάντα φυσικά βάσει του προβλεπόμενου μεταγραφικού της μπάτζετ. Και όπως φαίνεται, ήδη, αμφότερες έχουν «καεί» για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία μάλλον -και πάλι,  μετά το καλοκαίρι- μπλέχτηκε και προσπάθησε υποθέσεις που ήταν εκτός των διαθέσιμων δυνατότητων της.

Ακόμη και η πλέον εφικτή, αυτή του «αντί-Σιμόες», του Αργεντινού Αρέγι μετά τις χτεσινές δηλώσεις του προέδρου της Σαν Μαρτίνς, με τις οποίες ξεκάθαρα βάζει φρένο στην όποια επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, δεν μοιάζει σίγουρα να κυλάει όπως περίμεναν όλοι στην ΑΕΚ και όπως φαίνονταν, μέσω και των ρεπορτάζ (που σίγουρα δεν προκύπτουν στο… πόδι), πως εξελίσσεται.

Και εδώ λοιπόν, ανεξαρτήτως αν στην ΑΕΚ θεωρούν τη συγκεκριμένη στάση της διοίκησης της Σαν Μαρτίν μέρος μιας πολιτικής προκειμένου να καρπωθεί η ομάδα το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, πάλι προκύπτουν ερωτηματικά αναφορικά με την πληροφόρηση των υπευθύνων του μεταγραφικού σχεδιασμού των πρωταθλητών.

Επέλεξαν, έστω και ο Αρέγι δεν ήταν ποτέ στην κορυφή της λίστας τους, έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός σε μια ομάδα, η οποία με τη σειρά της έχει δικαίωμα αγοράς του και τώρα και το καλοκαίρι, μίλησαν με τον ποδοσφαιριστή αποσπώντας τη συναίνεση του, αλλά στην πορεία, μόλις οι ομάδες «μυρίστηκαν» χρήμα, άρχισαν οι δυσκολίες. Δυσκολίες που ακόμη και από την ανάγνωση των δεδομένων είναι εύκολο να γίνουν αντιληπτές και όμως, στην ΑΕΚ, μάλλον τις υποτίμησαν.

Και πλέον, με τις πρώτες επιλογές της ομάδας είτε να έχουν «καεί» είτε να εμφανίζουν δυσκολίες που προφανώς δεν περίμεναν στην ΑΕΚ, χάνεται χρόνος σημαντικός. Πόσο μάλλον από την στιγμή που και ρεπορταζιακά και βάσει πληροφορικών δεν προκύπτει τίποτα άμεσο ως εναλλακτικό πλάνο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags