Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μπάτε Μπορίσοφ: «Κοιμήθηκαν! Μόνο με τις φανέλες; - Αποτυχία, τραγωδία - Δεν είναι έτσι!»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-14 14:51:00

«Bράζει» η Θεσσαλονίκη: «Κοιμήθηκαν! Μόνο με τις φανέλες; - Αποτυχία, τραγωδία - Δεν είναι έτσι!»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Bράζει» η Θεσσαλονίκη: «Κοιμήθηκαν! Μόνο με τις φανέλες; - Αποτυχία, τραγωδία - Δεν είναι έτσι!»

Σκληρές ατάκες για τον οδυνηρό αποκλεισμό. Ποιοι ξεσπαθώνουν;

ΠΑΟΚ - Μπάτε Μπόρισοφ: Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ με την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας από τη Μπάτε Μπόρισοφ, η οποία οδήγησε στον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Europa League. Αυτήν την απογοήτευση μεταφέρουν στο Sportdog δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικιών.

«Η ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη. Είχαν χαμηλή απόδοση όλοι οι παίκτες. Το άθλημα δεν είναι ατομικό είναι ομαδικό. Όταν όλοι μαζί δεν πιστεύουν στο παιχνίδι, αυτό φαίνεται», σχολιάζει αρχικά ο Χρήστος Τερζανίδης, βετεράνος μέσος που αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα για 9 χρόνια (1968-1977) και συμπληρώνει:

«Δεν ξέρω πώς εκτίμησαν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ίσως η άνεση με την οποία κέρδισαν την Μπάτε στο πρώτο ματς τους έκανε να υπερεκτιμήσουν τις δυνάμεις τους. Πίστεψαν ότι θα βρούνε μπροστά τους την ίδια ομάδα. Εγώ το φοβόμουν το παιχνίδι. Βγήκα αληθινός. Κοιμήθηκαν και πίστεψαν, ότι μπαίνοντας στο γήπεδο θα κερδίσουν μόνο με τις φανέλες. Ήρθε αυτό το βαρύ σκορ εις βάρος του ΠΑΟΚ».

Πολύ σκληρές ατάκες για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ στο Europa League λέει ο Κούλης Αποστολίδης. «Ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος ήταν σκέτη αποτυχία. Ήταν απογοητευτικός, τραγωδία».

Ο παλαίμαχος παίκτης που τίμησε τον Δικέφαλο για 9 έτη (1963-64, 1971-1979) στέκεται στο γεγονός, ότι η ομάδα του έθεσε διαφορετικούς στόχους. «Είναι γεγονός, ότι έχει μία περίοδο κάμψης το τελευταίο δίμηνο. Καλώς ή κακώς, σωστά ή λανθασμένα, έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του μόνο στο πρωτάθλημα. Για μένα δεν πρέπει να είναι έτσι. Όταν υπάρχει σχεδιασμός πρέπει να είσαι μάχιμος σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση πηγαίνουμε μόνο για το πρωτάθλημα», κατέληξε μιλώντας στο Sportdog ο Κούλης Αποστολίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σεισμός» στην Τούμπα - Παίρνει «σκούπα» ο Ιβάν - Ποιοι «τρέμουν» - Έρχεται... τσουνάμι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags