Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίλαν: Tεράστιος Υφαντής: «Δεν ξεχωρίζω τον Φορτούνη - Αυτόν πάρε πρόεδρε»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-14 19:00:00

Tεράστιος Υφαντής: «Δεν ξεχωρίζω τον Φορτούνη - Αυτόν πάρε πρόεδρε» - Φοβερές ατάκες για Μαρτίνς

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Tεράστιος Υφαντής: «Δεν ξεχωρίζω τον Φορτούνη - Αυτόν πάρε πρόεδρε» - Φοβερές ατάκες για Μαρτίνς

Ο ιστορικός γκολτζής του Θρύλου αποκλειστικά στο Sportdog.

Ολυμπιακός - Μίλαν: Πανηγυρικό είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του Πειραιά επί της Μίλαν και την πρόκριση στους «32» του Europa League. Ήταν ένα επίτευγμα επί των «ροσονέρι» που άργησε πολλές δεκαετίες, σύμφωνα με τον Ηλία Υφαντή, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει τους Ιταλούς το 1959 με την ερυθρόλευκη φανέλα, για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και είχε σημειώσει, όπως αναφέρει, το ομορφότερο γκολ της καριέρας του.

Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε στο Sportdog για τη μεγάλη επιτυχία των Πειραιωτών, για την οποία είχε προϊδεαστεί από την αρχή της αναμέτρησης. «Δεν αγχώθηκα καθόλου. Από το ξεκίνημα του αγώνα διαπίστωσα, ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της Μίλαν. Η Μίλαν είχε ψυχολογικά και όχι ο Ολυμπιακός. Άλλωστε η ιστορία του Ολυμπιακού λέει ότι όταν παίζουμε με τη Μίλαν πάντα είμαστε πρωταγωνιστές», ήταν το αρχικό σχόλιο του μεγάλου γκολτζή.

Ο Ηλίας Υφαντής στάθηκε πολύ στις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. «Ο Ολυμπιακός ήταν σπουδαίος, σωστός και ομαδικός. Το στήσιμο ήταν ό,τι ωραιότερο και συγχαίρω τον προπονητή μας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ ήρεμος στις κινήσεις του και καθοδήγησε όπως έπρεπε την ομάδα», τόνισε.

Για τον βετεράνο παίκτη όλη η ομάδα είχε συμμετοχή στη νίκη. «Για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξεχωρίζουμε κανέναν παίκτη. Όταν οποιαδήποτε ομάδα κερδίζει με αυτόν τον τρόπο δεν ξεχωρίζουμε τον α, β, γ. Είναι επίτευγμα όλων των ποδοσφαιριστών. Γιατί να ξεχωρίσω τον Φορτούνη; Οι ενέργειες των υπόλοιπων από πίσω φέρνουν τη μπάλα σε αυτόν. Άρα όλοι οι παίκτες δημιούργησαν τις προϋποθέσει για γκολ», ξεκαθάρισε.

Ο Ηλίας Υφαντής δεν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο των Ερυθρόλευκων στην επόμενη φάση του Europa League. «Όλες οι ομάδες που είναι στους 32 είναι οι καλύτερες. Δεν υπάρχει φόβος, υπάρχει απόδοση και εκτίμηση χώρου και χρόνου. Αν μπορέσουμε κάποια πράγματα να τα φτιάξουμε, όπως χθες, είμαι σίγουρος, ότι ο Ολυμπιακός θα τα πάει καλά», είπε.

Για να πάει καλά όμως χρειάζεται και ενίσχυση... «Για μένα χρειάζεται μόνο ένα σέντερ φορ», απάντησε και συνέχισε λέγοντας: «Μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο και απόλυτο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα με όποια ομάδα και να παίζει, αρκεί οι παίκτες να εκτελούν αυτό που τους λέει ο προπονητής τους. Να μην κάνει κανείς εξ υμών το κέφι του. Χρειάζεται άρτια ομαδικότητα».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς έχουν κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φορές φέτος σενάρια περί αποχώρησης. «Όπως συνήθως γίνεται στην Ελλάδα», ανέφερε ο Ηλίας Υφαντής και κατέληξε: «Ένα εμένα με ευχαρίστησε. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν πολύ σωστοί, σοβαροί, δυνατοί και απόλυτοι. Δε δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Έτσι τους θέλω. Η γυναίκα μου λέει ότι ήταν άψογοι. Είναι η λατρεία μας και είμαστε η λατρεία τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερός Μαρτίνς: Τι έκανε μετά τη Μίλαν - «Τρελαμένοι» στο λιμάνι - «Ντου» σε ΠΑΟΚ και... απογείωση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags