Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Γιώργος Μαυρίδης «Φτιάχνεις ομάδα αλλιώς είσαι πυροτέχνημα»
| 2018-12-15 14:34:00

Καρφιά από Μαυρίδη για ΠΑΟΚ: «Αυτά φτιάχνεις, διαφορετικά είσαι ομάδα πυροτέχνημα»

Sportdog Team
Καρφιά από Μαυρίδη για ΠΑΟΚ: «Αυτά φτιάχνεις, διαφορετικά είσαι ομάδα πυροτέχνημα»

Πολύ αυστηρή κριτική απο τον διάσημο τατουατζή.

ΠΑΟΚ – Γιώργος Μαυρίδης «Δε γίνεται να είσαι ΠΑΟΚ και να έχεις κάτι σίγουρο»... Η ατάκα ανήκει στον Γιώργο Μαυρίδη, που μίλησε στο Metropolis 95.5, σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στον Κώστα Γιαλαμά για τον ΠΑΟΚ, τον αποκλεισμό από την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, το πρωτάθλημα και πολλά άλλα...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «Βλέπω τα πράγματα από τη δική μου οπτική. Φόρτσαρε πολύ για να μπει στους ομίλους αλλά αφού δε μπήκε τότε τελείωσαν όλα. Δε μας αρέσει το αποτέλεσμα με τον τρόπο που ήρθε. Το άδικο είναι να βλέπεις μια ομάδα να είναι απαθής, αδιάφορη και να έχει υπεροψία και αδιαφορία. Όταν δεν προσπαθείς αυτό χαλάει. Εάν είναι απογοητευμένοι ή όχι θα φανεί στον επόμενο αγώνα. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα πει ότι δεν πιάνω καλή απόδοση εκεί για να πάρω το πρωτάθλημα. Είναι γελοίο. Υπάρχει συγκέντρωση και λιγότερη προσοχή κάπου. Εάν λέγεται εκπτώσεις ή όχι. Υπάρχει κούραση».

Για το εάν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Δε γίνεται να είσαι ΠΑΟΚ και να έχεις κάτι σίγουρο. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Πρέπει να αποδεικνύουν κάθε Κυριακή γιατί είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Ας βάλουν κάτω τα κεφάλια τους και να μην βλέπουν τα παιχνίδια υπεροπτικά. Βάζεις κάτω το κεφάλι, δουλεύεις και παίρνεις το πρωτάθλημα. Φτιάχνεις ομάδα, γήπεδο, και συνεχίζεις να παίρνεις το πρωτάθλημα. Όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια. Διαφορετικά είσαι ομάδα πυροτέχνημα».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Πριν από χρόνια έλεγα ας κρατήσουν έναν κορμό. Δε γίνεται να μην έχει κορμό. Έρχεται η ώρα που λες ότι έχω κορμό και προσθέτω. Εάν κρατήσει τον κορμό και προσθέτει μπορεί να γίνει η ομάδα του μέλλοντος. Εάν μπορέσουν να κάνουν υπομονή, να κρατήσουν το κορμό και να κάνουν προσθαφαιρέσεις τότε θα είναι καλό για το σύνολο. Και ας βγάλουμε και κάποιους πιτσιρικάδες. Έχει μέλλον εάν δε βιαστούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags