Facebook Pixel Τζενάρο Γκατούζο - Ολυμπιακός - Μίλαν: «Χτυπήστε εμένα, όχι τους παίκτες - Έκλαιγαν μετά τον Ολυμπιακό»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-17 17:23:00

Ξέσπασμα Γκατούζο: «Χτυπήστε εμένα, όχι τους παίκτες - Έκλαιγαν μετά τον Ολυμπιακό»

Sportdog Team
Ξέσπασμα Γκατούζο: «Χτυπήστε εμένα, όχι τους παίκτες - Έκλαιγαν μετά τον Ολυμπιακό»

Τα... πήρε ο Ιταλός τεχνικός.

Τζενάρο Γκατούζο - Ολυμπιακός - Μίλαν: Στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Μίλαν με την Μπολόνια, ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στον αποκλεισμό των Μιλανέζων από την Ευρώπη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός τεχνικός ξέσπασε ζητώντας απο τους δημοσιογράφους να ρίξουν τα... βέλη τους στον ίδιο και όχι στους παίκτες του, αποκαλύπτοντας πως έκλαιγαν μετά τον αποκλεισμό.

«Με την Μπολόνια θέλω να δω την ίδια εμφάνιση με την Αθήνα και το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά όχι τα ίδια λάθη. Οι παίκτες μου αξίζουν σεβασμό και το ματς της Αθήνας μας άφησε μεγάλο... σημάδι, που θα το θυμόμαστε. Χτυπήστε εμένα και όχι τους παίκτες μου, που μετά το ματς με Ολυμπιακό έκλαιγαν. Είδα μετά το παιχνίδι αρκετά παιδιά στην ομάδα να κλαίνε στα αποδυτήρια. Με τον Ιγουαϊν μίλησα και αυτήν την στιγμή σίγουρα είμαι στεναχωρημένος για την κατάστασή του. Θέλουμε τα γκολ του και το επίπεδο της εμπειρίας και της ποιότητας αλλά και των ηγετικών χαρακτηριστικών που μπορεί να μας δώσει. Του είπα ξανά πόσο τον εκτιμώ και τον πιστεύω και το τι περιμένουμε. Όσο για τον Ιμπραϊμοβιτς ορκίζομαι στα παιδιά μου δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί για το ενδεχόμενο να ερχόταν στην Μίλαν», δήλωσε ο Γκατούζο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags