Facebook Pixel ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Στον αέρα το τρελό deal - «Χουνέρι» από... Παναθηναϊκό
| 2018-12-18 09:51:00

Όλα στραβά στην ΑΕΚ - Στον αέρα το τρελό deal - «Χουνέρι» από... Παναθηναϊκό - Απίστευτη εξέλιξη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όλα στραβά στην ΑΕΚ - Στον αέρα το τρελό deal - «Χουνέρι» από... Παναθηναϊκό - Απίστευτη εξέλιξη

Τα πάνω-κάτω με τον «τελειωμένο». Επιβεβαίωση Sportdog.

ΑΕΚ: Τα λέγαμε για τον Αντρέ Σιμόες; Όταν όλοι, όταν πρωτοδημοσιεύτηκε η πρόταση της Αλ Ουάχντα για τον Πορτογάλο μέσο εκτιμούσαν λίγο πολύ δεδομένη τη μετακόμιση του στα Εμιράτα, ο sportdog κρατούσε… πισινή.

Και λόγω της διαφοράς στο οικονομικό (η οποία εξακολουθεί να υφίσταται) μεταξύ του club και των απαιτήσεων που έχει ο υπό παραχώρηση αρχηγός της ΑΕΚ και -κυρίως- λόγω των αλλαγών στον πάγκο της Αλ Ουάχντα. Τις μέρες λοιπόν της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος, υπήρχαν ζόρια στην ομάδα των Εμιράτων, αφού ο Λαουρέντιο Ρεκέγκαμπφ, ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος και ήθελε τον Σιμόες, είχε απολυθεί.

Και μπορεί οι εμπλεκόμενοι μάνατζερ να συνέχισαν την διαπραγματεύση, ωστόσο το βασικό ζητούμενο της αραβικής ομάδας ήταν η πρόσληψη νέου τεχνικού, ο οποίος και θα επαναξιολογούσε όλες τις μεταγραφικές της προτεραιότητες. Αυτό έγινε, ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό Χενκ Τεν Κάτε ανέλαβε τα ηνία και όπως φαίνεται από τον «πάγο» που επικρατεί (κυρίως μεταξύ του Σιμόες και των εκπροσώπων της Αλ Ουάχντα που χειρίζονται το θέμα) τις τελευταίες μέρες, ο Πορτογάλος μέσος δεν μοιάζει να είναι ψηλά στην ιεράρχηση του Ολλανδού προπονητή.

Ισως μάλιστα, να μην είναι και… καθόλου στη σχετική λίστα του, κάτι που αφενός επιβεβαιώνει τη συντηρητική στάση του «σκύλου» από την πρώτη στιγμή που «έσκασε» το θέμα, αλλά κυρίως προκαλεί μεγάλο πονοκεφάλο στη διοίκηση της ΑΕΚ, αφού η προοπτική της (επικερδούς) πώλησης του «τελειωμένου» Σιμόες, ενώ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μπορεί  να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, ήταν… λαχείο! Που όπως φαίνεται όμως, τουλάχιστον για την Αλ Ουάχντα (στην καλύτερη) καθυστερεί να κληρώσει…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags