Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πόντους Βέρνμπλουμ:«Τρελάθηκε» ο Ιβάν και φέρνει χάφαρο - Αυτός το πρώτο «μπαμ» του Γενάρη
| 2018-12-18 10:50:00

«Τρελάθηκε» ο Ιβάν με Βέρνμπλουμ και φέρνει χάφαρο - Το πρώτο «μπαμ» του Γενάρη - Είναι... Ζαμπά

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Τρελάθηκε» ο Ιβάν με Βέρνμπλουμ και φέρνει χάφαρο - Το πρώτο «μπαμ» του Γενάρη - Είναι... Ζαμπά

Δεν αφήνει γυμνό τον ΠΑΟΚ. «Ντου» για μέσο που θα... δαγκώνει.

O σοβαρός τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών ως προς την προτεραιότητα των μεταγραφικών αναζητήσεων του ΠΑΟΚ στο προσεχές παζάρι του Ιανουαρίου. Σεζόν, έστω και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με διπλό εσωτερικό μέτωπο (και σε πρωταγωνιστικό ρόλο), και με μόνους διαθέσιμους μέσους τους Κάνιας, Σάχοβ (αμφότερων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι), Μαουρίτσιο, δεν βγαίνει.

Δεδομένα λοιπόν, μέσω αυτής της αναποδιάς, αποσαφηνίστηκε η μεταγραφική προτεραιότητα των Κυπελλούχων Ελλάδας, αφού είναι αλήθεια πως τα νερά αναφορικά με τη στόχευση τους στο προσεχές παζάρι ήταν αρκετά «θολά» το τελευταίο διάστημα. Η επιστροφή του Βέρνμπλουμ αναμένεται την ερχόμενη σεζόν, δεδομένα η επιθυμία του Λουτσέσκου είναι για μια σίγουρη λύση στο κέντρο,  η οποία όμως θα εντάσσεται και στο αποφασισμένο πλαίσιο ηλικιακής ανανέωσης που πλέον έχει μπει για κάθε νιόφερτο στον «δικέφαλο του Βορρά».

Υπενθυμίζουμε πως η Elenco Sports, η βραζιλιάνικη εταιρεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Λεό Ζαμπά, στην πληθώρα παικτών που έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ (αξιοποιώντας τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο πλευρών) βρίσκεται και ποδοσφαιριστής που «ταιριάζει» με την ανάγκη που δημιουργήθηκε πλέον για ενίσχυση στο κέντρο, τον 22χρονο Βραζιλιάνο Σίλας, που αγωνίζεται στην ουκρανική Ζόρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags