Facebook Pixel Ντάνιελ Ποντένσε - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη για τον Πορτογάλο από τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ
| 2018-12-18 20:23:00

Αποκάλυψη για Ποντένσε - Συνεχίζεται το... σίριαλ με τον άσο του Ολυμπιακού και τη Σπορτινγκ

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Ποντένσε - Συνεχίζεται το... σίριαλ με τον άσο του Ολυμπιακού και τη Σπορτινγκ

Τί συμβαίνει με τον Πορτογάλο άσο;

Ντάνιελ Ποντένσε - Ολυμπιακός: Ο Ντάνιελ Ποντένσε πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως το θέμα του Πορτογάλου άσου και τη διαμάχης του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει ακόμα επιλυθεί, με τις δύο πλευρές να εμπλέκονται σε δικαστική υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι ο Ποντένσε κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μαζί με τους συμπαίκτες του από οπαδούς της Σπόρτινγκ. Η πορτογαλική ομάδα από την πλευρά της υποστήριξε ότι η προσφυγή ήταν παράνομη και αξιώνει αποζημίωση για τη μεταγραφή του Ποντένσε στον Ολυμπιακό.

Ο νέος πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φεντερίκο Βαράντας, τοποθετήθηκε επί του θέματος και τόνισε ότι προς το παρόν δεν υπαρχει κάποια συμφωνία με τον Ποντένσε, αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του, που έφυγαν με ανάλογο τρόπο.

«Δεν έχω εικόνα το τι είχε γίνει το καλοκαίρι και εάν οι ομάδες μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία. Δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία για τον Ποντένσε. Εάν δεν βρεθεί λύση θα δούμε το θέμα και τις επόμενες κινήσεις μας», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Βαράντας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags