Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γεβγέν Σάκχοβ​: «Τσουνάμι» λόγω Βέρνμπλουμ - Υπογράφει ο «τελειωμένος» - Αυτόν φέρνει ο... Ολυμπιακός
| 2018-12-19 11:18:00

«Τσουνάμι» στον ΠΑΟΚ από Βέρνμπλουμ - Υπογράφει ο «τελειωμένος» - Αυτόν φέρνει ο... Ολυμπιακός

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Τσουνάμι» στον ΠΑΟΚ από Βέρνμπλουμ - Υπογράφει ο «τελειωμένος» - Αυτόν φέρνει ο... Ολυμπιακός

Τρελή ανατροπή στην Τούμπα. Πόσα θα σκάσει ο Σαββίδης;

ΠΑΟΚ - Γεβγέν Σάκχοβ​: Αναφέραμε από χτες πως εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Πόντους Βέρνμπλουμ, ξεκαθάρισε το τοπίο ως προς την ιεράρχηση των μεταγραφικών προτεραιοτήτων του ΠΑΟΚ εν όψει Ιανουαρίου. Η προσθήκη ενός μέσου μπαίνει πλέον στο Νο1 της σχετικής λίστας των πρωτοπόρων της Super League, το θέμα είναι ποιος και πώς…

Εξηγούμαστε. Από… σπόντα, «κερδισμένος» της εξέλιξης είναι ο Γεβγέν Σάκχοβ. Το συμβόλαιο του ως γνωστόν ολοκληρώνεται και παρότι ο Ουκρανός μέσος είχε αρκετές «συμπάθειες» εντός της ομάδας, εν τούτοις -για διάφορους λόγους, όχι μόνο οικονομικούς- η επέκταση του δεν ήταν δεδομένη.

Πλέον, εκτιμάται πως στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να «τελειώσουν» τη συγκεκριμένη υπόθεση για να έχουν έναν 100% αφοσιωμένο ποδοσφαιριστή στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και από εκεί και πέρα, να βγουν στην αγορά. Η επιστροφή του (δανεικού) Χαρίση πάντως δεν κερδίζει έδαφος, (καλά καλά δεν παίζει στην Κορτράικ…), ούτε και του άλλου δανεικού, του Γάλλου Τιμπό Μουλέν (στην Ανκαραγκουτσού).

Ο ΠΑΟΚ θα πάει να πάρει ποδοσφαιριστή, ίσως μάλιστα το κάνει και μετά την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, όπου τον περιμένει μια (παραδοσιακά) επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Πολλοί,  ήδη λένε, πως το αποτέλεσμα εκεί και η διαφορά που θα έχει διαμορφωθεί από τον Ολυμπιακό, θα κρίνει τη μορφή της συμφωνίας (αγορά - δανεισμός), αλλά -κυρίως- το μέγεθος του διαθέσιμου μπάτζετ για την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διπλό «μπαμ» Σαββίδη - Δε φέρνει μόνο αντι-Βέρνμπλουμ - Έρχεται και «χάμερ» - Ποιον «καθαρίζει»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags