Facebook Pixel Θανάσης Τζήλος - Πέτρος Κωνσταντινέας: «Γι’ αυτό τον χτύπησαν - Ήταν επαγγελματίες - Κάποιοι θέλουν να...»
| 2018-12-19 12:57:00

Άγριο ξέσπασμα Κωνσταντινέα για Τζήλο: «Γι’ αυτό τον χτύπησαν - Ήταν επαγγελματίες - Θέλουν να...»

του Γιώργου Κτενά
Άγριο ξέσπασμα Κωνσταντινέα για Τζήλο: «Γι’ αυτό τον χτύπησαν - Ήταν επαγγελματίες - Θέλουν να...»

Δηλώσεις-φωτιά από τον πρώην ρέφερι στο Sportdog.

Θανάσης Τζήλος - Πέτρος Κωνσταντινέας: Επαγγελματικό χτύπημα που είχε ως στόχο να σταματήσει ο Θανάσης Τζήλος την ενασχόλησή του με τη διαιτησία, χαρακτήρισε με δηλώσεις του στο sportdog ο Πέτρος Κωνσταντινέας την αιματηρή επίθεση στον διεθνή διαιτητή. 

Πρώην διεθνής διαιτητής και ο ίδιος και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ακόμα για το έλλειμμα επάρκειας στους παράγοντες των ποδοσφαιρικών ομάδων και στους υπαλλήλους τους, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει η εποπτεία των Διεθνών Οργανισμών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

«Γυρνάει πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο αυτό το αποτρόπαιο γεγονός. Οι παράγοντες πρέπει να πάρουν στα σοβαρά όλα αυτά που βγαίνουν και δηλώνουν. Γιατί οι συνέπειες αυτών των δηλώσεων είναι να πηγαίνουν τους ανθρώπους στο νοσοκομείο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χωλαίνει από επαρκείς ποδοσφαιρικούς παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων και επαρκείς υπαλλήλους αυτών των παραγόντων. Στόχος τους είναι αυτά να βλέπει η διεθνής Ομοσπονδία και να έχουμε τη δυσάρεστη εξέλιξη να υπάρξει ξανά εποπτεία», ήταν το αρχικό σχόλιο του Π. Κωνσταντινέα στο sportdog.

Στη συνέχεια της συνομιλίας μας ενημερώσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και παλαίμαχο διαιτητή για το ύφος της επίθεσης και πώς ακριβώς έγινε το χτύπημα στον Θανάση Τζήλο, για να λάβουμε την απάντηση: «Από εσάς ακούω ότι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και τον έβγαλαν έξω, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το γόνατο. Αυτό το χτύπημα μπορεί να γίνει μόνο από επαγγελματίες, σκοπός τους ήταν να του κόψουν την μπάλα. Εννοείται ότι το χτύπημα συνδέεται με το ποδόσφαιρο, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται κάτι διαφορετικό».

Πριν ολοκληρώσουμε τη συνομιλία μας, συμπλήρωσε: «Δυστυχώς παρόλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης για το ελληνικό ποδόσφαιρο (τηλεοπτικά, εξυγίανση, εργόσημο διαιτητών), στην προσπάθεια διασφάλισης καλύτερων συνθηκών για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι παράγοντες κοιτάζουν τα προσωπικά του οφέλη. Πιστεύω ότι συνέπεια όλων αυτών θα είναι να έρθει ξανά η διεθνής εποπτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που η αλήθεια είναι ότι κάποιοι μπορεί και να τη θέλουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκεί έγινε ο ξυλοδαρμός του Τζήλου - Αίματα στο δρόμο - Δείτε φωτογραφίες-ΣΟΚ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags