Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη Αβάτου με 2-1
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-19 16:54:00

Οι νέοι του Ολυμπιακού είναι... αλλιώς - Με το απόλυτο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Οι νέοι του Ολυμπιακού είναι... αλλιώς - Με το απόλυτο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησαν με 2-1 τον Άρη Αβάτου και έκαναν το 3/3 στον όμιλο.

Ολυμπιακός: Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και νεαρούς από την ακαδημία της ομάδας, όμως ήταν σοβαρός και παρότι δεν έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης έφτασε στη νίκη με 2-1, τελειώνοντας με το απόλυτο των νικών τον όμιλο, έχοντας προκριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Μόλις στο 11' οι Ευθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Βρουσάι και στο 40' έκαναν το 2-0 με τον Ανδρούτσο. Ο Άρης Αβάτου κατάφερε να μειώσει στο 45' με κεφαλιά του Σαριγιαννίδη, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-2 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Παρά τις πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος και μόλις στο 6' έχασε ευκαιρία με γυριστό του Μάνου και απόκρουση του κίπερ των γηπεδούχων, ενώ στο 11' κατάφερε να προηγηθεί με πολύ όμορφο σουτ του Βρουσάι με το δεξί έξω από την περιοχή.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και έβρισκαν συνεχώς τον τρόπο να πλησιάσουν την αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν κυρίως με τους Μάνο και Πάρντο. Ο πρώτος ήταν πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις στο 23' και στο 29', ενώ στο 30' ο δεύτερος σούταρε στην κίνηση, λίγο άουτ.

Στο 40' ο Κολομβιανός έκανε το σουτ από δεξιά, ο Αμουτζάκης του Άρη απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Ανδρούτσος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 του Ολυμπιακού. Πάντως, ο Άρης Αβάτου έβγαλε άμεσα αντίδραση, μειώνοντας στο 45' με ωραία κεφαλιά του Σαριγιαννίδη, που ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε... κατακόρυφα με τον Ολυμπιακό να κάνει συντήρηση και να φτάνει στη νίκη, κάνοντας το 3/3 στον όμιλο.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Βρουσάι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και γενικά ήταν από τους πιο κινητικούς και ορεξάτους παίκτες του Ολυμπιακού, μαζί με τους Μάνο και Πάρντο.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τον Ολυμπιακό  με σχήμα 4-4-2 και βασικούς τους Χουτεσιώτη, Μασούρα, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνη, Ανδρούτσο, Ξενιτίδη, Πάρντο, Βρουσάι, Μάνο και Βοΐλη.

Από την πλευρά του ο Άρης Αβάτου παρατάχθηκε με τους Αμουτζάκη, Κούτρα, Κουτσούμπα, Παπαδιώτη, Ψεμματά, Μίλερ, Δόντσο, Σιχλοιμίρη, Σαριγιαννίδη, Γκέκα και Κοτόπουλο.

Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72’ Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (55’ Kρασώνης), Κοτόπουλος (46’ Zωσιμίδης).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (90'+ Πέιος), Πάρντο (90'+ Mαρίνος), Βρουσάι, Μάνος, Βοΐλης (84’ Νεοφυτίδης).

Η ΦΑΣΗ: Το πρώτο γκολ του Βρουσάι ήταν εξαιρετικό. Ο νεαρός άσος πήρε την μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή και έπιασε ένα δυνατό δεξί σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Άρη Αβάτου.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Δύο πέναλτι ζήτησε ο Άρης Αβάτου στο ματς, όμως από το ριπλέι φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποια παράβαση και πως ο διαιτητής έδωσε σωστά συνέχεια στο παιχνίδι. Από την άλλη μεριά ο Ανδρούτσος ζήτησε ένα πέναλτι προς το τέλος του ματς, που όπως φαίνεται θα μπορούσε να δοθεί.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετά πρόσωπα από την ακαδημία του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να παίξει όσο έπρεπε και να φτάσει στη νίκη με 2-1, περνώντας με το απόλυτο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags