Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποιος Χαρίσης; «Άκυρο» από Λουτσέσκου - Πάει για «μπαμ» στα χαφ ο Μπράνκο
| 2018-12-20 11:39:00

Ποιος Χαρίσης; Πάει για «μπαμ» στα χαφ ο Μπράνκο - «Άκυρο» από Λουτσέσκου - «Τρόμος» για δύο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Χαρίσης; Πάει για «μπαμ» στα χαφ ο Μπράνκο - «Άκυρο» από Λουτσέσκου - «Τρόμος» για δύο

«Xαμός» στην Τούμπα λόγω... Βέρνμπλουμ. «Τσουνάμι» στα χαφ.

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης, προ ημερών, με ποστάρισμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε προσδιορίσει ως χρόνο «έναρξης» των μεταγραφικών αναζητήσεων του ΠΑΟΚ το τέλος του πρώτου γύρου. 

Αυτό, έρχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο. Μοιραία η μεταγραφολογία κυριαρχεί, πόσο μάλλον από την στιγμή που δημιουργήθηκε ελέω τραυματισμού Βέρνμπλουμ η άμεση ανάγκη για την κάλυψη του κενού στη μεσαία γραμμή του «δικεφάλου».

Αναμενόμενα, οι πρώτες επιλογές που φιγουράρουν στα ρεπορτάζ, αφορούν δύο παίκτες που ανήκουν στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Τον Χάρη Χαρίση και τον Τιμπό Μουλέν, αμφότεροι αγωνιζόμενοι δανεικοί σε Κορτράικ και Ανκαραγκουτσού, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του spordog, κανείς τη δεδομένη στιγμή δεν είναι… φαβορί για να επιστρέψει, έστω προκειμένου να «κλείσει» πρόσκαιρα την τρύπα που δημιούργησε ο τραυματισμός του Σουηδού μέσου. Και πως δηλαδή να γίνει διαφορετικά; Μόλις το περασμένο καλοκαίρι, τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και οι επιτελείς του αγωνιστικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ έκριναν πως κανείς τους δεν «κάνει» για να παραμείνει στο ρόστερ, έστω ως πέμπτος χαφ (πίσω από τους Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Σάχοβ).

Τώρα λοιπόν θα «αναβαθμιστεί» κάποιος για να λογίζεται… τέταρτος στην ιεραρχία; Και ειδικά από την στιγμή που κανείς τους, ούτε ο Χαρίσης ούτε ο Μουλέν κάνουν σεζόν σε βελγικό και τουρκικό πρωτάθλημα αντίστοιχα σεζόν που να δικαιολογεί υπέρ τους ψήφους. Ισως, η περίπτωση του Χαρίση να έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που πίστευαν (αόριστος…) στον ΠΑΟΚ, αναγνωρίζοντας πάντως πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα  μπορούσε (και με δική του ευθύνη πάντως).

Σε κάθε περίπτωση, το πιθανότερο σενάριο είναι ο ΠΑΟΚ να στρέφεται σε γνωστές του (είτε σε γνωστές του Μάριο Μπράνκο, του νέου τεχνικού διευθυντή) αγορές προκειμένου να βρει τον εκλεκτό του για τη μεσαία γραμμή, κίνηση που είναι και επιβεβλημένη εξαιτίας και της αβεβαιότητας αναφορικά που υπάρχει ως προς την ανανέωση των συμβολαίων του Σάχοβ και του Κάνιας. Αν κάτι στραβώσει με αυτές τις δύο περιπτώσεις (διόλου απίθανο…), δύσκολα ο Λουτσέσκου (και όχι μόνο) θα μπορούσε να φανταστεί να «εμπιστεύεται» ακόμη περισσότερο τον Χαρίση ή τον Μουλέν (πάντα στη βάση της πιθανότητας επιστροφής τους) στο υπόλοιπο της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Blog-φωτιά Μπραουδάκη για Τζήλο: «Αυτός έδωσε το "συμβόλαιο"» - «Πέσιμο» σε Βασιλειάδη, Περέιρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags