Facebook Pixel Τάσος Παπαπέτρου - Θανάσης Τζήλος: Τι συνέβη πριν αποφασιστεί η αποχή.
| 2018-12-21 07:12:00

Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ατάκα-φωτιά Παπαπέτρου σε Γραμμένο: «Φοβόμαστε να...»!

Sportdog Team
Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ατάκα-φωτιά Παπαπέτρου σε Γραμμένο: «Φοβόμαστε να...»!

Τι συμβαίνει με τους διαιτητές.

Τάσος Παπαπέτρου - Θανάσης Τζήλος: Ο Παπαπέτρου εκπροσώπησε τους 75 διαιτητές και βοηθούς της μεγάλης κατηγορίας σε επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τον εκτελεστικό διευθυντή Αλέξη Δέδε, τα μέλη της ΚΕΔ, Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ. 

Ο Γραμμένος συνομίλησε σε ανοικτή ακρόαση και ανέφερε στον διεθνή ρέφερι σύμφωνα με τη “Live Sport”: «Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο. Η απόφασή σας για αποχή δεν βοηθάει. Χρειάζεται ψυχραιμία μέχρι να σας ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας. Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε έτσι».

Ο Παπαπέτρου από την πλευρά του απάντησε: «Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορούμε να σφυρίξουμε. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Φοβόμαστε να παίξουμε. Έχουν συμβεί τόσα πολλά και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Δεν πάει άλλο! Πρέπει να αντιδράσουμε κι εμείς. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και δεν μπορούμε να σφυρίζουμε, ενώ ένας άξιος συνάδελφός μας είναι χτυπημένος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο». 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ του είπε στη συνέχεια: «Τάσο, η απόφαση της αποχής σας είναι ό,τι χειρότερο στην παρούσα φάση. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν βοηθάει». 

Παρ' όλα αυτά ο Αθηναίος διαιτητής ήταν ανένδοτος: «Κύριε πρόεδρε, σας επαναλαμβάνω ότι δεν πάει άλλο. Ούτε στο Κύπελλο έπρεπε να σφυρίξουμε, αλλά οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν ταξιδέψει ήδη κι έκαναν έξοδα. Κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Έως εδώ και μη παρέκει. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags