Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φελίπε Πάρντο: Να τι συμβαίνει με Πάρντο στον Ολυμπιακό
| 2018-12-22 22:30:00

Βάζει «μπουρλότο» στον Ολυμπιακό - «Εκβιάζει» ο... ξεχασμένος - Τρελές φήμες για το μέλλον του

του Παναγιώτη Νικολάου
Βάζει «μπουρλότο» στον Ολυμπιακό - «Εκβιάζει» ο... ξεχασμένος - Τρελές φήμες για το μέλλον του

"Βράζουν" στο λιμάνι με την πάρτη του. Διαψεύδει τα πάντα.

Ολυμπιακός - Φελίπε Πάρντο: Φελίπε Πάρντο στο MLS, Φελίπε Πάρντο στη Λέγκια, Φελίπε Πάρντο στην Αργεντινή. Δύο χρόνια τώρα, τέτοια σενάρια είναι σχεδόν… καθημερινότητα κατά τη διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων για τον Κολομβιανό εξτρέμ. 

Ξεχασμένος στο ρόστερ του Ολυμπιακού, συνεχείς οι προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» να τον… ξεφορτωθούν (προκειμένου να αδειάσουν και θέση ξένου στο ρόστερ τους, αλλά και να γλυτώσουν το βαρύ, ειδικά για εκτός πλάνων ποδοσφαιριστή, συμβόλαιο του), μέχρι στιγμής όμως δεν έχει στεφθεί καμία με επιτυχία και ο Πάρντο εξακολουθεί να… απολαμβάνει την Αθήνα, χωρίς την παραμικρή διάθεση αποχώρησης. 

Θα γίνει κάτι τώρα; Ευχής έργον για τον Ολυμπιακό, το μπαράζ όμως δημοσιευμάτων με τα οποία επισημαίνονται ως ενδιαφερόμενες ομάδες του εξωτερικού από κάθε γωνιά του πλανήτη, δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του Πάρντο. 

Ο ίδιος δηλώνει άγνοια,  ο μάνατζερ του το ίδιο και κατά πως φαίνεται, η εκτίμηση πολλών στον Πειραιά μοιάζει δικαιολογημένη αφού πιστεύεται πως η προσπάθεια της πλευράς του αλλοτινού διεθνή Κολομβιανού ακραίου επιθετικού είναι να αποδεσμευτεί πλήρως από τον Ολυμπιακό, να μείνει ελεύθερος, χωρίς να φέρει πρόταση για παραχώρηση του (κάτι που,  πλέον ίσως και να μην χρειάζεται…). 

Επαναλαμβάνουμε πάντως, πως τσεκαρισμένα από την πλευρά του Πάρντο δεν προκύπτει καμία επιβεβαίωση των πληροφοριών για προτάσεις, ίσα ίσα μάλιστα που διαψεύδονται κατηγορηματικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Tρελάθηκε» ο Μαρινάκης: Αυτόν φέρνει με 3 «μύρια» - Μεταγραφή-έκπληξη και τρελό «ντόμινο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags