Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Δίνουν λύσεις στον Πορτογάλο τεχνικό οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού
| 2018-12-23 17:26:00

Έσκασαν «μεταγραφές» στον Ολυμπιακό - Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Έσκασαν «μεταγραφές» στον Ολυμπιακό - Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς

Απρόσμενη εξέλιξη. Ποιοι «έρχονται» να δώσουν λύσεις; 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη έμελλε να είναι το τελευταίο επίσημο του Ολυμπιακού για το 2018, λόγω της αναβολής της αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ. Το ματς αν και για τους Πειραιώτες ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, βοήθησε τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για αρκετούς ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτούς που αποτελούν τις λεγόμενες… ρεζέρβες.

Ο Πορτογάλος παρέταξε μία πειραματική ενδεκάδα και ασχέτως της νίκης με 2-1, κράτησε σημειώσεις για όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε και δεν αποκλείεται, η εμφάνιση κάποιων να επηρεάσει ακόμα και τις μεταγραφικές εξελίξεις του Ιανουαρίου.

Ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά, ακόμα και από την Ακαδημία, ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Βρουσάι, ο οποίος έκανε μία γεμάτη εμφάνιση, μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο νεαρός εξτρέμ, θέση στην οποία… πονάει ο Ολυμπιακός και για την οποία ήδη έχει αποκτηθεί ο Μασούρας του Πανιωνίου, όχι μόνο βρήκε δίχτυα, αλλά βοήθησε αρκετά τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Πολύ καλό ματς έκανε και ο Ανδρούτσος, ο οποίος επίσης σκόραρε, ενώ είχε τουλάχιστον άλλες δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, καθώς πατούσε συνεχώς περιοχή και δημιουργούσε έναν έξτρα κίνδυνο στην αντίπαλη άμυνα, ενώ παρά τη μη χρησιμοποίησή του μέχρι τώρα από τον προπονητή του, έδειξε ότι διαθέτει τρεξίματα και καλή φυσική κατάσταση.

Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε στα στόπερ και ο Νικολάου, ο οποίος έδειξε βελτιωμένος στο ψηλό παιχνίδι και ψύχραιμος όποτε χρειάστηκε, ενώ αποτέλεσε καλό δίδυμο μαζί με τον Μιράντα. Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη εμφάνιση και κυρίως η βελτίωσή του, να τον επαναφέρει στις αποστολές του Ολυμπιακού, ειδικά αν αποχωρήσει τον Γενάρη ο Μεριά!

Από εκεί και πέρα, αρκετά καλός ήταν και ο Μασούρας ως δεξιός μπακ, έδειξε για ακόμα ένα ματς πως διαθέτει πλούσιο ταλέντο, αλλά και ότι χρειάζεται δουλειά, για να μπορέσει να πάρει ευκαιρίες στα σημαντικά ματς της χρονιάς. Ο μικρός έχει προσόντα, ωστόσο έχει ακόμα δρόμο.

Τέλος, αυτός που απογοήτευσε ήταν ο Μάνος. Ο Έλληνας φορ, προφανώς αγχωμένος από το γεγονός ότι ένιωθε την πίεση να σκοράρει, δεν ήταν αποτελεσματικός στις φάσεις που του παρουσιάστηκαν, δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ, ενώ πολλές φορές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης δεν ήταν απλός και ομαδικός, με συνέπεια να σπαταλήσει ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν μετουσιωθεί σε ένα εύκολο τέρμα, εάν έβλεπε τους συμπαίκτες του. Ο Μάνος, λόγω και των δημοσιευμάτων για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, προφανώς και θέλει να… φωνάξει παρών στον Μαρτίνς, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα διατηρήσει τη θέση του ακόμα και στη 18αδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aποκάλυψη Μπραουδάκη: «Ποιος Τζήλος; Δεν γίνονται τα παιχνίδι και ήδη πλακώνονται για τους...»
 

Ποιος Καμαρά; Γι' αυτόν σκάνε τα εκατομμύρια στο λιμάνι - Απίθανο όνομα τρελαίνει την Ευρώπη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags