Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι τρεις περιπτώσεις επιθετικών στον Ολυμπιακό - Αυτή ξεχωρίζει
| 2018-12-25 12:40:00

«Σκάει» εκατομμύρια για φορ που θα ρίξει το Λιμάνι ο Μαρινάκης - Αυτός είναι ο πρώτος στόχος!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Σκάει» εκατομμύρια για φορ που θα ρίξει το Λιμάνι ο Μαρινάκης - Αυτός είναι ο πρώτος στόχος!

Όλα για όλα για εκτόξευση στον Ολυμπιακό. Διαβάστε ονόματα!

Ολυμπιακός: Πέρασαν τόσοι και τόσοι από τα πρωτοσέλιδα – και σίγουρα άλλοι τόσοι που δεν έχουν καν αναφερθεί – και σιγά σιγά φαίνεται πως σε αυτό το επίπεδο κάπου και κάπως … καταλήγουμε. Όπως λοιπόν αναφέρει ο σημερινός «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει τις προσπάθειες του για τον «εκλεκτό» του στην επίθεση σε τρεις περιπτώσεις, καταθέτοντας συγκεκριμένες προσφορές και περιμένοντας… ευχάριστα.

Πλέον δαπανηρή όλων, αυτή του «33χρονου μπόμπερ», χωρίς περαιτέρω στοιχεία, ενός έμπειρου δηλαδή γκολτζή, με «βαρύ» όνομα και πλούσιου βιογραφικού, για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν 3 εκατ. ευρώ. Μπορεί αυτός να είναι ο Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Τότεναμ, θέλει να αποχωρήσει και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι; 

Δεύτερη, αυτή του Βινίσιους, του Βραζιλιάνου επιθετικού της Ρίο Αβε, ο οποίος αγωνίζεται εκεί δανεικός από τη Νάπολι. Η πρώτη κρούση του Ολυμπιακού δεν έγινε δεκτή από τους «παρτενοπέι», οι οποίοι φέρονται να επιθυμούν να βγάλει τη σεζόν στην Πορτογαλία ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος εκτός των υπολοίπων έγινε πρόσφατα πατέρας και μοιάζει (επίσης) απρόθυμος να μετακινηθεί. Το θέμα που ίσως να τονώνει τις πιθανότητες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι πως ο Βινίσιους εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες, τον Πορτογάλο ατζέντη, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση του Ολυμπιακού (και της Νότιγχαμ) ως προς το μεταγραφικό κομμάτι. 

Και τρίτη περίπτωση, αυτή του Φράνκο Σολδάνο, με τον Ολυμπιακό να καταθέτει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στην Ουνιόν Σάντα Φε, η οποία αφενός επιμένει σε ποσό μεγαλύτερο των 2 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του επιθετικού της, αφετέρου, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου θα προσπαθήσει – κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τον 24χρονο επιθετικό – να ανανεώσει το συμβόλαιο του (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) και τότε να τον παραχωρήσει, σε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσει το ποσό που θα εισπράξει. 

Ο ίδιος ο Σολδάνο είναι περίπτωση… ελεγχόμενη από τον Ολυμπιακό (αν τα βρει δηλαδή με την Ουνιόν, έρχεται..), είναι μια επιλογή που – όπως καιρό έχουμε γράψει – χαίρει της έγκρισης του Πέδρο Μαρτίνς και είναι μια επιλογή που στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως αξίζει να περιμένουν, ακόμη και αν (όπως κάθε ποδοσφαιριστής προερχόμενος από τη Λατινική Αμερική) ο Σολδάνο χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα ευρωπαϊκά δεδομένα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζουγανέλης: «Πρότυπο ο ΠΑΟ, καλύτερο φορ ο... - Έβγαλε μάτια ο Ολυμπιακός, καρτούν ο Λουτσέσκου»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags