Facebook Pixel Άρης - Νίκο Μαρτίνς: Η «μαύρη λίστα» - Ποιοι φεύγουν
| 2018-12-25 21:31:00

Η «μαύρη λίστα» του Άρη και η ξεχωριστή περίπτωση Μαρτίνες

Sportdog Team
Η «μαύρη λίστα» του Άρη και η ξεχωριστή περίπτωση Μαρτίνες

Οχτώ ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται!

Άρης - Νίκο Μαρτίνς: Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οχτώ ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στη λίστα «υπό παραχώρηση», η οποία έχει συνταχθεί στην Αλκμήνης. Η μεγαλύτερη έκπληξη ακούει στον Νίκο Μαρτίνες και η «Μ» εξηγεί τα δεδομένα.

Οι περισσότεροι ήταν λίγο –πολύ αναμενόμενοι, με ορισμένες εξαιρέσεις, καθώς είχαν από ελάχιστον ως καθόλου χρόνο συμμετοχής, αλλά κάποιοι πήραν αρκετές ευκαιρίες και δεν ικανοποίησαν. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι Νίκο Κολάσο, Μεργκίμ Μάβραϊ, Πέδρο Βίτορ, Λευτέρης Ιντζόγλου, Γιώργος Βαλεριάνος, Θωμάς Ναζλίδης και Μπάμπης Παυλίδης, ενώ ο τελευταίος που προστέθηκε ήταν ο Νίκο Μαρτίνες.

Οσον αφορά τους Βίτορ, Παυλίδη, Ιντζόγλου και Ναζλίδη δεν υπάρχει έκπληξη, καθώς δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη ούτε του Πάκο Ερέρα, ούτε και του Σάββα Παντελίδης. Εύκολα ή δύσκολα, εικάζεται πως θα βρεθεί λύση στις περιπτώσεις τους και –το επόμενο διάστημα – θα αλλάξουν περιβάλλον.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κολάσο. Ο Αρης δεν είναι ικανοποιημένος από τον Αργεντινό, ενώ και ο ίδιος είναι θετικός σε αποχώρηση, από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται. Όπως και στην περίπτωση του Κολάσο, έτσι και στην αντίστοιχη του Μαβράι, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι ικανοποιημένοι από τον Αλβανό, ενώ επιβαρύνονται και με υψηλό συμβόλαιο. Οι διαπραγματεύσεις, βέβαια, θα τεθούν μαζί του σε διαφορετική βάση. Από εκεί και πέρα, δυσαρέσκεια υπάρχει και με τον Βαλεριάνο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Εφόσον βρει ομάδα, τότε θα αποχωρήσει.

Η περίπτωση Μαρτίνες

Στην παραπάνω λίστα, υπάρχει και το όνομα του Νίκο Μαρτίνες. Ο χαφ των «κιτρινόμαυρων» ήρθε το καλοκαίρι, μετά από προσωπικές ενέργειες του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος εκτιμά το ταλέντο του, γι’ αυτό και επέμεινε αρκετά, μέχρι να τον φέρει στο «Κλ. Βικελίδης». Μέχρι στιγμής, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά δεν έχει βρει ρυθμό, καθώς είναι μία μέσα και μία… έξω από την ενδεκάδα, επομένως τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του. Εάν καμφθούν οι αντιστάσεις του επικεφαλής της ΠΑΕ, τότε ο Μαρτίνες θα συζητήσει τη λύση του συμβολαίου του. Διαφορετικά, θα παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags