Facebook Pixel ΑΕΚ – Νέναντ Κρστισιτς: Σαμπανάζοβιτς για Κρστίτσιτς
| 2018-12-26 09:15:00

Ατακάρες για παιχταρά που θέλει η ΑΕΚ: «Θα τη φτιάξει, ξέρει μπάλα»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες για παιχταρά που θέλει η ΑΕΚ: «Θα τη φτιάξει, ξέρει μπάλα»!

Ο Ρ.Σαμπανάτζοβιτς αποθεώνει στόχο της Ένωσης.

 

ΑΕΚ – Νέναντ Κρστίτσιτς: Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωσή του έχει γίνει πρώτο θέμα στη Σερβία τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, με τον οποίο η Ένωση επιθυμεί να ενισχύσει το κέντρο της, μετά τις εξελίξεις με την υπόθεση Σιμόες.

Ο Νέναντ Κρστισιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 από τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος του έκανε πρόταση ανανέωσης, την οποία δεν δέχτηκε και όλα δείχνουν, ότι ανοίγει ο δρόμος για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι η Ένωση θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του μετά την 1η Ιανουαρίου, όταν και θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με τον 28χρονο αμυντικό χαφ και στη συνέχεια, εφόσον έχει τον παίκτη με το μέρος της, να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Βελιγραδίου, για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.

Τί παίκτης είναι ο Κρστισιτς; Σε αυτήν την ερώτηση απαντά ο παλιός άσος του Ερυθρού Αστέρα και της ΑΕΚ, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος έχει παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή.

«Είναι έμπειρος και με πολλά παχνίδια στην Ευρώπη, στοιχεία ελκυστικά για κάθε μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ που ψάχνει για έναν καλό χαφ», αναφέρει στο Sportdog ο Μαυροβούνιος παλαίμαχος, ο οποίος κατέκτησε με τη φανέλα της Ένωσης τρία πρωταθλήματα (1992, 1993, 1994) και ένα Κύπελλο (1996).

Ο Σαμπανάτζοβιτς στέκεται πολύ στην ευρωπαϊκή πορεία του παίκτη του Ερυθρού Αστέρα. Το βιογραφικό του Κρστισιτς άλλωστε είναι πλούσιο. Έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην ΟΦΚ Βελιγραδίου, το 2008 πήρε μεταγραφή για τη Σαμπντόρια, το 2015 μετεγγράφη στη Μπολόνια, από εκεί στην Αλαβές και το 2017 επαναπατρίστηκε, ενώ από το 2013 είναι διεθνής με την ομάδα της Σερβίας. Φέτος ο 28χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε 13 ματς στο πρωτάθλημα, 1 για το Κύπελλο, 8 για τα προκριματικά και 5 για τους ομίλους του Champions League.

Η προσθήκη του θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ. «Ξέρει μπάλα, έχει ντρίπλα και αναλαμβάνει ρόλους στο κέντρο. Τρέχει πολύ, μαρκάρει και μπορεί να δώσει τις πάσες που πρέπει μπροστά. Είναι πολύ οργανωτικός, μπορεί να φτιάξει παιχνίδι», επισημαίνει ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς.

Τον βετεράνο μέσο της ΑΕΚ θυμούνται χαρακτηριστικά οι Ενωσίτες. Υπήρξε ένα από τα καλύτερα χαφ εκείνης της εποχής με ηγετικές δυνατότητες και σουτ φαρμάκι. Κληθείς να καταγράψει κάποια στοιχεία με τον Κρστίτσιτς υποστήριξε την διαφορετικότητα του ποδοσφαίρου του τότε με το σήμερα.

«Εγώ πάντα περίμενα να πάρω τη μπάλα από τον Μανωλά και μετά την κουβαλούσα μπροστά. Τώρα έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο. Το χαφ δεν κρατά πολύ μπάλα και δεν κάνει ντρίπλες. Παίζουν με 1-2», καταλήγει ο παλαίμαχος πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ερυθρό Αστέρα, το 1991, ο οποίος στη συνομιλία που είχε με το Sportdog είπε τα καλύτερα λόγια για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που προπονεί την ομάδα του Βελιγραδίου και αποκάλυψε, ότι στη Σερβία λένε τα καλύτερα λόγια για εκείνον και τη δουλειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με άσο της ΑΕΚ – Θέλουν να τον… κλέψουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Δεν είναι ο Σιμόες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags