Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Βάζει χρήμα ο Μελισσανίδης - Τι συμβαίνει με Μπακασέτα, Κονέ
| 2018-12-27 11:05:00

Θα τους «χαζέψει» ο Τίγρης - «Χτυπάει» ξανά πρωτάθλημα με 5 εκατ. - Ανατροπή με Έλληνα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Θα τους «χαζέψει» ο Τίγρης - «Χτυπάει» ξανά πρωτάθλημα με 5 εκατ. - Ανατροπή με Έλληνα!

Θα πάθουν πλάκα οι ΑΕΚτζήδες! Διαβάστε στο sportdog.

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Εν αναμονή της (επίσημης) ανακοίνωσης της απόκτησης του Νέναντ Κρστίτσιτς η ΑΕΚ συνεχίζει τη μεταγραφική της προσπάθεια. Το αξιοσημείωτο, τουλάχιστον όπως διαρρέεται από την Ενωση, είναι να αξιοποιηθεί η επικείμενη μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για το χτίσιμο της ομάδας της… επόμενης σεζόν! Κάτι που έγινε, επιτυχημένα όπως αποδείχτηκε, και πριν δύο χρόνια. 

Με τον στόχο της διατήρησης των εγχώριων σκήπτρων να έχει χαθεί, οι πρωταθλητές… μαγειρεύουν από τώρα, πριν πεινάσουν, φιλοδοξώντας να αξιοποιήσουν το επόμενο διάστημα της τρέχουσας σεζόν κυρίως προπαρασκευαστικά για την επόμενη. 

Το μέτωπο για το «οκτάρι» λοιπόν, φαίνεται πως κλείνει με τον Κρστίτσιτς, στη θέση του Σιμόες, η ΑΕΚ εντατικοποιεί την προσπάθεια της για τον Αλιού Ντιένγκ, ο οποίος (αν αποκτηθεί) μαζί με τον Αλεφ, θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει αν και εφόσον αξίζει την ενεργοποίηση της option αγοράς του από την Μπράγκα (1,8 εκατ. ευρώ). 

Αναζητείται φυσικά ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, κίνηση που φαίνεται πως θα είναι η πλέον δαπανηρή όλων τον Ιανουάριο (όχι πως ο Κρστίτσιτς κόστισε λίγα στην Ένωση. Κάτι λιγότερο από 500.000 η αγορά του, κάτι περισσότερο από 2 εκατ. ευρώ στον ίδιο τον Σέρβο για συμβόλαιο 3,5 χρόνων), ενώ στο κάδρο παραμένει και ο Παναγιώτης Κονέ, πάντα με τη λογική της «επόμενης σεζόν», αφού – παρότι ο ίδιος εκτιμά πως μέχρι τον Μάρτιο θα είναι στο 100% - η αγωνιστική απραξία του διεθνή μέσου από τον περασμένο Μάιο, δύσκολα θα τον φέρει σε επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο στην τρέχουσα σεζόν. 

Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, ότι οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, αν ολοκληρωθούν όλες αισίως, τότε θα ξεπεράσουν συνολικά (μαζί και με τα συμβόλαια) το ποσό των 5 εκατ. ευρώ!

Και τέλος, μια φήμη που ολοένα και… θεριεύει τις τελευταίες μέρες και έχει να κάνει με τους «προξενητές» που έχουν μπει ανάμεσα σε Μπακασέτα και διοίκηση της ΑΕΚ, στοχεύοντας στη «λείανση» και εξομάλυνση των μεταξύ τους σχέσεων, προκειμένου να αναζητηθεί εκ νέου νέο έδαφος σε ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή μεσοεπιθετικού. Τίποτα το δεδομένο, το τονίζουμε, απλώς η φημολογία σέρνεται μέρες και συντηρείται από την στιγμή που ο «Μπάκα» δεν φαίνεται να βρίσκει την πρόταση που θα περίμενε/ήθελε από το εξωτερικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «σκάει» ο Τίγρης – Έτσι έφερε τον παικταρά, πόσα δίνει για αντι-Σιμόες – Τρελά λεφτά και για τον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags