Facebook Pixel ΑΕΚ - Ούγκο Κάιπερς: Κλείνει Μπρους με τα χρήματα του Κάιπερς η Ένωση
| 2018-12-27 22:41:00

Δύο μεταγραφές έκπληξη από ΑΕΚ! Χάθηκε ο βασικός στόχος για αντι-Σιμόες, τι… τρέχει με Κάιπερς;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δύο μεταγραφές έκπληξη από ΑΕΚ! Χάθηκε ο βασικός στόχος για αντι-Σιμόες, τι… τρέχει με Κάιπερς;

Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ  με… καραμπόλες. 

ΑΕΚ - Ούγκο Κάιπερς: Και από το πουθενά, Αλμπερτ Μπρους. Για τον Γκανέζο αμυντικός χαφ του Εργοτέλη έχει βουίξει σήμερα η Κρήτη πως τις αμέσως επόμενες μέρες τελειώνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η Ενωση, ούτως ή άλλως, έχει ανοιχτή γραμμή με τον κρητικό σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι λόγω της μεταγραφής (και του φιάσκου όπως εξελίχτηκε) του περυσινού 2ου σκόρερ της Football League Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος δεν ήρθε ποτέ στην ΑΕΚ, τα χρήματα όμως παρέμειναν στα ταμεία του Εργοτέλη (δείγμα των εξαιρετικών σχέσεων των δύο συλλόγων) και έτσι, οι πρωταθλητές απέκτησαν τον πρώτο λόγο σε ό,τι καλό έχει να παρουσιάσει η ομάδα του Ηρακλείου.

Κάπως έτσι προέκυψε το θέμα του Γιάννη Ιατρούδη, του 19χρονου μέσου, ο οποίος παρουσιάζεται «καπαρωμένος» από την ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού, με την ακόλουθη φημολογία να θέλει την Ενωση να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις από τον Εργοτέλη. Και σήμερα, από την Κρήτη πλέον, παρουσιάζεται ως ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της η αγορά του 25χρονου Μπρους.

Η ΑΕΚ εννοείται πως αναζητά παίκτη στη θέση του Μπρους, ως αντί-Σιμόες, δεδομένα δεν υπήρχε διάθεση εκ μέρους των υπευθύνων της για επένδυση ανάλογη με την αγορά του Κρστίτσιτς και μάλλον κάπως έτσι προέκυψε θέμα Μπρους, αφού και για τον Αφρικανό Ντιένγκ, που εμφανίζονταν ως βασικός υποψήφιος, δεν υπάρχει προσέγγιση στα οικονομικά «θέλω» (ή «μπορώ») της ΑΕΚ.

Εύλογη βέβαια η απορία, πως ένας 25χρονος που αγωνίζεται στη Football League μπορεί να αποτελέσει λύση έστω και για το rotation της πρωταθλήτριας, αλλά σίγουρα στην ΑΕΚ και στο μεταγραφικό επιτελείο της (πρέπει να) ξέρουν καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα ερυθρόλευκα ο Σιμόες – Το ανέβασε στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags