Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: «Κλεισμένος» από τους Πράσινους ο Σιαμπάνης, επαφές Νταμπίζα και για τον Λύρατζη
| 2018-12-28 19:38:00

«Σαρώνει» μεταγραφικά ο ΠΑΟ – Κλεισμένη η ταλεντάρα της Εθνικής, «χτυπάει» και παίκτη-έκπληξη!

του Νίκου Στεργίου
«Σαρώνει» μεταγραφικά ο ΠΑΟ – Κλεισμένη η ταλεντάρα της Εθνικής, «χτυπάει» και παίκτη-έκπληξη!

Τρομερή δουλειά στο παρασκήνιο από τον Νταμπίζα.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Για το στάτους του Μάριου Σιαμπάνη στον ΠΑΟΚ και την ουσιαστική του συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, καιρό τώρα, έχετε ενημερωθεί από τον sportdog. Πλέον, κοινός τόπος όλων των ρεπορτάζ των «πρασίνων» το σχετικό φλερτ, μόνο που – επαναλαμβάνουμε – δεν μιλάμε για φλερτ, αλλά για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει να δούμε είναι το πότε θα κατηφορίσει Κορωπί ο διεθνής με την Νέων τερματοφύλακας.

Αναμένοντας λοιπόν την αυριανή συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα, όπου σίγουρα μεταξύ άλλων θα επιδιωχθεί να «φωτίσει» και τις όποιες μεταγραφικές υποθέσεις των «πράσινων», τόσο εν όψει Ιανουαρίου όσο και καλοκαιριού, ήρθε να προστεθεί σήμερα ένας ακόμη παίκτης από τις ακαδημίες του «δικεφάλου» ως (κάτι παραπάνω από) στόχος του Παναθηναϊκού, ο Λευτέρης Λύρατζης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, το θέμα ισχύει στο 100%. Και όχι μόνο για τον Λύρατζη, τον διεθνή δεξιό μπακ με τη Νέων, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά τουλάχιστον με ένα ακόμη στέλεχος φυτωριακών ομάδων των Κυπελλούχων Ελλάδας, με τους οποίους ο Νταμπίζας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή εν όψει (κυρίως) καλοκαιριού.

Για τον Λύρατζη, ο οποίος επίσης όπως και ο Σιαμπάνης (αν και όχι – ακόμη τουλάχιστον – τόσο εμφατικά) αρνείται να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εμφανιζόμενος να έχει απογοητευτεί από την παντελή απουσία ευκαιριών και οποιασδήποτε διόδου στην πρώτη ομάδα του «δικεφάλου», το πρόσθετο ενισχυτικό της προσέγγισης του με τον Παναθηναϊκό είναι πως εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ που έχει το μοναδικό χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ο Πάνος Αρμενάκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη εξέλιξη με Παϊρόζ - Επέστρεψε στο προσκήνιο και δίνει τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags