Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην Ιταλία στόχος που παρακολουθούσε η ΑΕΚ – Τί λένε δημοσιεύματα
| 2018-12-30 23:18:00

Στην Ιταλία στόχος που παρακολουθούσε η ΑΕΚ – Τί λένε δημοσιεύματα

Sportdog Team
Στην Ιταλία στόχος που παρακολουθούσε η ΑΕΚ – Τί λένε δημοσιεύματα

Τί ανέβασε ο ίδιος στο διαδίκτυο;

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Χασίμ Μαστούρ να αποχωρεί από τη Λαμία. Στην Ιταλία μάλιστα, εδώ και καιρό γράφετε πως επιστρέφει εκεί.

Ο 20χρονος Μαροκινός,τον οποίο τον Οκτώβριο παρακολουθούσε διακριτικά η ΑΕΚ, παρότι πήρε τις ευκαιρίες του από τον Μάκη Χάβο, δεν μπόρεσε να πείσει πως... χωράει στην ομάδα της Φθιώτιδας. Όχι επειδή δεν έχει την τεχνική κατάρτιση, αλλά κυρίως επειδή αγωνιστικά υπολείπεται κατά πολύ των συμπαικτών του.

Ο νεαρός σταρ δεν επέστρεψε χθες στην πόλη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ σε story που ανέβασε στο Instagram, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στη γειτονική Ιταλία και γυμνάζεται ατομικά.

Σύμφωνα με το Lamia Ole, στη γειτονική χώρα υπάρχει η βεβαιότητα πως ο Μαστούρ θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Λαμία. Μάλιστα, οι φήμες λένε πως εδώ και περίπου ένα μήνα τα έχει βρει με την Μόντσα. Ομάδα της Serie C, η οποία ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την «τρέχει» ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Προφανώς και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags