Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Εκατομμύρια για τον... ξεχασμένο Έλληνα άσο - Άγρια «κόντρα», τον δίνουν;
| 2018-12-31 11:28:00

Δεν το πιστεύουν στον ΠΑΟΚ - Εκατομμύρια για... ξεχασμένο Έλληνα άσο - Άγρια «κόντρα», τον δίνουν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν το πιστεύουν στον ΠΑΟΚ - Εκατομμύρια για... ξεχασμένο Έλληνα άσο - Άγρια «κόντρα», τον δίνουν;

Ούτε μία συμμετοχή στην Τούμπα και τρελαίνει κόσμο. Πώς γίνεται;

ΠΑΟΚ: Ασφυκτικό είναι πλέον το πρέσινγκ της Ρεν για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Δεδομένα, ο γαλλικός σύλλογος έχει «κεντράρει» στον διεθνή αριστερό μπακ και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του άμεσα. Δύο προτάσεις ως τώρα έχουν κατατεθεί στον ΠΑΟΚ, αμφότερες έχουν απορριφθεί.

Η τελευταία, σύμφωνα και με σημερινά δημοσιεύματα, αλλά και πληροφορίες του sportdog, ήταν της τάξης των 2,2 εκατ. ευρώ. Η Ρεν όμως, πάντα κατά τις πληροφορίες μας, δεν πρόκειται να πτοηθεί δείχνοντας διάθεση να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την προσφορά της.

Και εδώ πλέον, είναι το μεγάλο δίλημμα του ΠΑΟΚ. Για έναν παίκτη που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο τις τελευταίες δύο σεζόν και, κατά πως φαίνεται, ακόμη δεν υπολογίζεται για βασική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας των Κυπελλούχων Ελλάδας, περιμένουν προσφορά, η οποία θα προσεγγίσει (και ίσως ακόμη και ξεπεράσει) τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Αντίτιμο που ο ΠΑΟΚ δεν… πετυχαίνει συχνά σε πωλήσεις ακόμη και ποδοσφαιριστών του με θητεία με την ασπρόμαυρη φανέλα, πόσο μάλλον να αφορά ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πιάσει τη συγκεκριμένη τιμή αγωνιζόμενος στον Ατρόμητο (διαφορετικό το ειδικό βάρος της μίας ομάδας στην αγορά, διαφορετικό προφανώς της άλλης).

Ο δανεισμός του στους Περιστεριώτες, προφανώς, με ένα ποσό στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μπορεί να «σπάσει», ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να κάνει το βήμα και το θέμα πλέον είναι αποκλειστικά στα χέρια της διοίκησης του ΠΑΟΚ, με τις απόψεις ως τώρα για πώληση ή μη πώληση του Γιαννούλη να είναι μοιρασμένες, με τις εκτιμήσεις πάντως που γίνεται από την πλευρά του Ατρομήτου να είναι πως τελικά ο διεθνής αριστερός μπακ θα παραχωρηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα: Πήγε εξωτερικό κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Ραντεβού για να κλείσει μεταγραφή!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags