Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Φέρνει προτασάρα για τον Γιαννιώτη - «Στέλνει» στον ΠΑΟ τον Σιαμπάνη
| 2018-12-31 14:45:00

Μεγάλη μπάλα από «Τζόλε» - Φέρνει προτασάρα για τον «τελειωμένο» - «Στέλνει» στον ΠΑΟ τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη μπάλα από «Τζόλε» - Φέρνει προτασάρα για τον «τελειωμένο» - «Στέλνει» στον ΠΑΟ τον...

Συνεχίζει να... μαγεύει ο Σέρβος. «Xαμός» σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη.

Ολυμπιακός - Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Μετά το πέρας της σπουδαίας καριέρας του στα γήπεδα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς συνεχίζει να παραμένει ενεργός στο χώρο του ποδοσφαίρου από διαφορετικό πόστο, καθώς εργάζεται ως μάνατζερ και εκπροσωπεί δυνατά ονόματα στην Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών που βρίσκονται στη «μανατζερική στέγη» του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης, για τον οποίο ακούγονται διάφορα σενάρια σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του.

Η φημολογία έχει «φουντώσει» για τον Έλληνα γκολκίπερ και αναφέρει πως επίκειται πρόταση-έκπληξη για την απόκτησή του ομάδα της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, στην πιάτσα «ψιθυρίζεται» ότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις με τον Γιαννιώτη, από τη στιγμή που έχει χάσει τη φανέλα του βασικού στην ομάδα του και ταυτόχρονα ο Ζοσέ Σα οδεύει προς παραμονή.

Πάντως, η παραπάνω πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από τους ανθρώπους των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν γνωρίζουν κάτι προς το παρόν για τη φημολογούμενη πρόταση στον Γιαννιώτη.

Από εκεί και πέρα, παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Τζόρτζεβιτς εμπλέκεται και στην υπόθεση ενός ακόμα Έλληνα τερματοφύλακα, αυτή του Μάριου Σιαμπάνη.

Ο νεαρός γκολκίπερ, που εκπροσωπείται από τον Τζόρτζεβιτς, δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, που εκπνέει φέτος το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Σιαμπάνης βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο ουσιαστικά έχει συμφωνήσει, όπως σας έχουμε ενημερώσει σχετικά.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη τονίζουν τον ρόλο του Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση, επισημαίνοντας πως οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Σιαμπάνη θα ήταν πιο εύκολες, εάν ο παίκτης είχε διαφορετικό μάνατζερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τσουνάμι» στο λιμάνι - Αυτόν «καθαρίζει» ο Σολδάνο - Είναι top όνομα - Πάει δανεικός ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags