Facebook Pixel ΑΕΚ: Από μία κλωστή το μέλλον Ουζουνίδη - Αλλάζει το έργο με Μπακασέτα;
| 2018-12-31 19:30:00

Ατάκες φωτιά για μεταγραφικά της ΑΕΚ: «Διορθώνει μεγάλο λάθος, δεν αντέχουν» - Γυρίζει το έργο με Μπακασέτα;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατάκες φωτιά για μεταγραφικά της ΑΕΚ: «Διορθώνει μεγάλο λάθος, δεν αντέχουν» - Γυρίζει το έργο με Μπακασέτα;

Αποκαλυπτικός ρεπόρτερ της Ένωσης στο Sportdog.

ΑΕΚ: Μονόδρομος αποτελεί για την ΑΕΚ η αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με τον Τάσο Καπετανάκο. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε στο Sportdog για τη νέα χρονιά που έρχεται για τους κιτρινόμαυρους και την ενίσχυση που θα γίνει τον Ιανουάριο.

Με την προσθήκη του Κρστισιτς «διορθώνεται ένα μεγάλο λάθος», όπως επισημαίνει, ενώ όσον αφορά άλλες προσθήκες υποστήριξε, ότι θα έχουμε εξελίξεις και άφησε ανοικτό ενδεχόμενο, να υπάρξουν νέα δεδομένα με Μπακασέτα. Παράλληλα σχολίασε το πρόβλημα με τη διαιτησία. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Τι στοιχεία θα δώσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ η προσθήκη του Κρστισιτς;

«Η ΑΕΚ διορθώνει το μεγάλο λάθος του Αυγούστου με τη μη απόκτηση 8αριου δίπλα στον Σιμόες. Μετά που... τελείωσε και ο Σιμόες, έμεινε ο Γαλανόπουλος με τον Αλεφ και δεδομένα δεν μπορούσαν να αντέξουν, μιας και ο Μοράν δεν μπορεί να αντέξει τις απαιτήσεις. Η ΑΕΚ θα έχει ξανά έναν παίκτη στον άξονα να μπορεί να πάρει την πρώτη πάσα από την άμυνα και να την μεταφέρει στην επίθεση, να μειώνει τις αποστάσεις, να μπορεί να πλησιάζει στην αντίπαλη περιοχή. Να υπάρχει ένας παίκτης να κάνει κάποια από όσα έδινε ο Κονέ, αλλά να συνδυάζει και την καλή ανασταλτική συμπεριφορά. Συστήνεται ως box to box και μένει να δούμε τι... ψάρια πιάνει στην ΑΕΚ και πως θα κουμπώσει στην ενδεκάδα».

Θα γίνει ενίσχυση και με άλλο χαφ;

«Ναι. Αλλά η απόκτηση του Κρίστιτσιτς και η αλλαγή στο πρόγραμμα, η ΑΕΚ παίρνει κάποιες ημέρες... παράταση. Έχει περισσότερο χρόνο να ψάξει για ένα εξάρι με ύψος και δυναμισμό να συμπληρώνει τις επιλογές που έχει τώρα η ΑΕΚ. Να μην έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους υπάρχοντες»

Σε ποιες άλλες θέσεις θα υπάρξουν προσθήκες τον Γενάρη;

«Η ΑΕΚ κοιτά εδώ και καιρό και για εξτρέμ στην αγορά. Για να δει τι μπορεί να φέρει άμεσα, σε αγωνιστική δράση και ποιοτικό για να κάνει τη διαφορά. Είναι δύσκολα τα δεδομένα, αλλά πρέπει να κάνει μια πολύ καλή επιλογή. Εκτός αν... γυρίσει η υπόθεση με τον Μπακασέτα και έχουμε νέα δεδομένα»

Με τους δύο του Εργοτέλη θα έχουμε εξελίξεις;

«Υπάρχουν... ανοιχτοί λογαριασμοί από την υπόθεση Κάιπερς. Και η ΑΕΚ θα κοιτάξει κάποιες περιπτώσεις. Και τον Ιατρούδη τσεκάρει και τον Μπράουν. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι αφορούν την άμεση ενίσχυση της ή ενόψει καλοκαιριού. Για τον Μπράουν θα φανεί και τι θα βρει για κόφτη στην αγορά.

Τί γίνεται με τον Κονέ;

«Η ΑΕΚ τον έχει στο τραπέζι των συζητήσεων. Υπάρχει δισταγμός για να έρθει άμεσα. Κυρίως από τον Ουζουνίδη. Επτά μήνες δεν κάνει προπόνηση με ομάδα και αυτό θέλει 1.5-2 μήνες για να καλυφθεί. Άρα η ΑΕΚ δεν θα τον έχει άμεσα. Αυτό είναι αρνητικό δεδομένο, αλλά αν υπάρχει προοπτική για την επόμενη σεζόν αλλάζουν τα δεδομένα».

Βλέπεις να γυρίζει το έργο η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο;

«Είναι μονόδρομος να κάνει τα πάντα για τη 2η θέση και το Κύπελλο. Δεν έχει άλλα περιθώρια. Σε διαφορετική κατάσταση θα έχει μια πολύ κακή σεζόν και αυτό δεν είναι πολύ καλό για τον Ουζουνίδη. Για το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ. Είναι κρίσιμο διάστημα μέχρι και τον Μάη για τον προπονητή της ΑΕΚ»

Μετά την επίθεση στον Τζήλο, τί αλλο βλέπεις;

«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δεν βλέπω πως μπορεί να σταματήσει αυτό. Ευτυχώς φαίνεται ότι το παίρνει από τώρα μία ομάδα και δεν θα... ξεφύγουν περισσότερο. Ελπίζω δηλαδή»

Να σφυρίζουν μόνο ξένοι διαιτητές;

«Δεν είναι λύση αυτό. Να βελτιωθούν οι Ελληνες, να σταματήσει και αυτή η άρρωστη κατάσταση και θα φτιάξει και αυτό. Όπως είναι όμως τώρα τα δεδομένα, δεν υπάρχει άλλη λύση για τα ντέρμπι»

Πως σχολιάζεις το θέμα τη διαιτησίας;

«Ο ΠΑΟΚ βγάζει μια δυναμική που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός στο κομμάτι της διαιτησίας. Ότι θα πάρει το εύκολο σφύριγμα όταν το χρειαστεί. Και έχει φανεί αυτό αρκετές φορές».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags