Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καθάρισε" ο Σαββίδης με τον παικταρά - Όνομα-έκπληξη για φορ - τρελά λεφτά στο τραπέζι
| 2019-01-01 21:30:00

"Καθάρισε" ο Σαββίδης με τον παικταρά - Όνομα-έκπληξη για φορ - τρελά λεφτά στο τραπέζι

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Καθάρισε" ο Σαββίδης με τον παικταρά - Όνομα-έκπληξη για φορ - τρελά λεφτά στο τραπέζι

Ποιος μένει και ποιος... έρχεται; Φρέσκο και καυτό ρεπορτάζ.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Χτες επισημαίναμε το δίλημμα στο οποίο βρίσκονταν στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το σοβαρότατο ενδιαφέρον της Ρεν για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Τελικά, για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Σαββίδης το πήρε πάνω του και με χαρακτηριστικό του ποστάρισμα, ουσιαστικά απάντησε στα όποια – σοβαρά – ερωτηματικά διατυπώνονταν ακόμη και εντός Κυπελλούχων Ελλάδας σχετικά με την value πρόταση του γαλλικού συλλόγου για τον διεθνή αριστερό μπακ.

«Τα λέμε το καλοκαίρι» έγραψε ο αντιπρόεδρος του «δικεφάλου του Βορρά» και έτσι, πρακτικά, προδιέγραψε το μέλλον του Γιαννούλη: παραμονή στο Περιστέρι και στον Ατρόμητο ως το τέλος της σεζόν (το φοβόντουσαν πάρα πολύ οι Περιστεριώτες, ουσιαστικά αυτοί εκτιμούσαν πως με τόσο καλή πρόταση ο ΠΑΟΚ θα ενέδιδε τελικά…) και μετά… ανηφόρισμα για Τούμπα, όπου λογικά θα υπολογίζεται αν όχι για βασικός αριστερός μπακ (κάτι που πάντως μοιάζει τη δεδομένη στιγμή το πιθανότερο), τουλάχιστον για ισότιμο μέλος του rotation.

Με αυτό το μέτωπο λοιπόν να κλείνει, συνεχίζουν με τα υπόλοιπα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Και μπορεί η προσθήκη ενός μέσου να είναι η βασική προτεραιότητα εν όψει του μεταγραφικού παζαριού που σήμερα ξεκίνησε και επίσημα, καθημερινά όμως κερδίζει μέρος των αναφορών των media σε Ελλάδα και Κύπρο η περίπτωση του Ιορδανού εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τααμάρι.

Δεδομένα, ο 21χρονος επιθετικός όχι μόνο έχει «σκαναριστεί» από τον ΠΑΟΚ, αλλά συγκεντρώνει και πάρα πολλές συμπάθειες στην Τούμπα. Προσωπική καλοκαιρινή επιλογή του προέδρου των «γαλαζοκίτρινων» η απόκτηση του από τους πρωταθλητές Κύπρου, επένδυση που αποδίδει καρπούς, αφού ο Αλ Τααμάρι πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, έχοντας κερδίσει τις καρδιές και τα βλέματα όσων scouts του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) τον έχουν παρακολουθήσει.

Το αρνητικό στην ιστορία για τον ΠΑΟΚ είναι πως οι απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλες. Δεν μιλάμε μόνο για τα εκτός πραγματικότητας νούμερα που κυκλοφορούν στην Κύπρο (+6 εκατ. ευρώ), αλλά ακόμη και οι ρεαλιστικότερες προσεγγίσεις, θέλουν το ποσό που αξιώνουν οι πρωτοπόροι του κυπριακού πρωταθλήματος στα 3 εκατ. ευρώ.

Πόσο που τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να «κατοχυρώσουν» με διάφορες πωλήσεις τους σε ομάδες του εξωτερικού και ποσό που τη δεδομένη στιγμή είναι ανασταλτικός παράγοντας για να μετουσιωθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ σε ανοιχτή διεκδίκηση του Ιορδανού εξτρέμ. Οσο όμως αυτό υφίσταται, οφείλουμε να έχουμε τον Αλ Τααμάρι πάντα σε πρώτο πλάνο αναφορικά με τις από εδώ και πέρα μεταγραφικές επιδιώξεις του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags