Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό γουστάρουν όλοι τον Κλοπ - Τρομερή δήλωση για τη Σίτι!
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-02 23:45:00

Γι’ αυτό γουστάρουν όλοι τον Κλοπ - Τρομερή δήλωση για τη Σίτι!

Sportdog Team
Γι’ αυτό γουστάρουν όλοι τον Κλοπ - Τρομερή δήλωση για τη Σίτι!

Δεν... υπάρχει αυτό που είπε για τη μεγάλη αντίπαλο της Λίβερπουλ.

Γιούργκεν Κλοπ - Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Μπορεί η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι να «κονταροχτυπιούνται» για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Premier League και να έχουν μπροστά τους το μεγάλο αυριανό ντέρμπι (22:00), όμως ο σεβασμός δεν λείπει μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του τεχνικού της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι θεωρεί τη Σίτι την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ βρίσκετια 7 βαθμούς μπροστά της στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Το έχουμε αισθανθεί όλοι μας σε αρκετές περιπτώσεις. Πρόκειται πραγματικά για μία πολύ σκληρή ομάδα, με έναν εκπληκτικό προπονητή. Για να νικήσουμε, θα πρέπει να είμαστε τολμηροί, γεμάτοι επιθυμία, θυμωμένοι. Και όχι μόνο οι παίκτες, αλλά όλοι μας. Αλλα υπάρχει βέβαια και ο αντίπαλος, που το έχω πει καιρό τώρα, ότι για εμένα είναι ακόμη η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το πιστεύω 100% και αφορά τον τρόπο που παίζουν, όσα βγάζουν στο γήπεδο και όσα έχουν πετύχει».

Τέλος, θέλησε να απαλλάξει την ομάδα του από το άγχος, λέγοντας ότι ενδεχόμενη ήττα δεν θα σημάνει απώλεια του τίτλου: «εάν χάσουμε, ο κόσμος θα σκεφτεί ότι αφήνουμε ξανά το πρωτάθλημα να γλιστρήσει από τα χέρια μας ή κάτι τέτοιο. Για εμάς όμως δεν είναι έτσι η κατάσταση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίζουμε, να παλεύουμε. Ολα τα άλλα είναι φόβοι και ιστορίες. Αυτό που δεν μου αρέσει μόνο, είναι ότι κάποιοι οπαδοί μας ήδη πανηγυρίζουν. Αυτό το θεωρώ έλλειψη σεβασμού. Αν είναι να συμβεί, θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί όταν πρέπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags