Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχεται εξτρέμ και τελειώνει ένας στον Πειραιά
| 2019-01-02 20:02:00

Τρελό ντόμινο στον Ολυμπιακό - Αυτός «φέρνει» εξτρέμαρο - «Τελειώνουν» κι άλλον μετά τον Πάρντο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό ντόμινο στον Ολυμπιακό - Αυτός «φέρνει» εξτρέμαρο - «Τελειώνουν» κι άλλον μετά τον Πάρντο!

Εξελίξεις-φωτιά στο λιμάνι. Επόμενο «μπαμ» με...

Ολυμπιακός: Η για καιρό επιδιωκόμενη αποδέσμευση του Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό, είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μεξικάνικη Τολούκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ, χωρίς η αλήθεια είναι να γινόμαστε… σοφότεροι αναφορικά με τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου deal. Οποιες πάντως και να είναι, λίγο ενδιαφέρει αφού έτσι κι αλλιώς, το συμβόλαιο του Πάρντο με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνονταν το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε είναι σαφές πως αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Και έτσι, το σημαντικότερο, απελευθερώνει και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο μπάτζετ, αλλά και αδειάζει μια θέση ξένου από το ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Ο συνδυασμός των δύο, πρακτικά καθιστά ευκολότερη (ή έστω με περισσότερη οικονομική και πρακτική «άνεση») την αναζήτηση για έναν εξτρέμ, που αναμένεται να συμπληρώσει το χειμερινό μεταγραφικό παζλ του Ολυμπιακού.

Δεν είναι μια κίνηση η οποία δεδομένα θα γίνει, είναι όμως κάτι που αφενός έχει ζητήσει (ανεξαρτήτως της προσθήκης του Μασούρα από τον Πανιώνιο) ο Πέδρο Μαρτίνς και αφετέρου και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «κοιτάνε» στην αγορά, αναζητώντας μια σύμφυτη με το αγωνιστικό προφίλ που «χτίζεται» πλέον στο λιμάνι, επιλογή. Αν αυτή δεν βρεθεί, τότε δεν θα γίνει κίνηση, αλλά σίγουρα, χωρίς τα «βαρίδια» (το πρώτο, αυτό του Πάρντο δεν υπάρχει πλέον, το δεύτερο, με την ανάλογη αποδέσμευση του Σεμπά, έπεται) η αναζήτηση γίνεται σαφώς ευκολότερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Tρελάθηκε» ο Αλέφαντος: «Τι λες ρε Ρότσα; - Κανέναν από ΑΕΚ, ΠΑΟ» - Ατακάρες για Τσίπρα, Τουρκία

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags