Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Έσκασαν φοβερά λεφτά - «Τρελαμένος» ο παίκτης - Απόφαση-φωτιά από Ιβάν!
| 2019-01-03 10:20:00

«Τρόμος» με Πρίγιοβιτς - Έσκασαν φοβερά λεφτά - «Τρελαμένος» ο παίκτης - Απόφαση-φωτιά από Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Τρόμος» με Πρίγιοβιτς - Έσκασαν φοβερά λεφτά - «Τρελαμένος» ο παίκτης - Απόφαση-φωτιά από Ιβάν!

«Κόλαση» στην Τούμπα για τον Σέρβο. Διπλό «ντου». Ετοιμάζονται να...

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Όταν έχεις (πολλά) λεφτά, δύσκολα συνηθίζεις ή αρκείσαι στις αρνήσεις. Και οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και την Κίνα, έχουν πάρα πολλά χρήματα. Αυτό είναι το… κακό της υπόθεσης, αφού πασχίζουν να τα… αξιοποιήσουν δελεάζοντας τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Δύο αρνήσεις σε προτάσεις εκατομμυρίων φέρεται να έχει δώσει ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Μια στην Αλ Ιτιχάντ και μία (πιθανότατα) στην Γκουανγκζού. Κατά πως φαίνεται όμως τόσο από τα σημερινά πρωτοσέλιδα όσο (κυρίως) από τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του «δικεφάλου», τα… όχι δεν φτάνουν, με τις δύο ομάδες να επανέρχονται, δείχνοντας διάθεση μάλιστα να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Σέρβου φουνταριστού (10 εκατ. ευρώ) και να στρώνουν… χαλί εκατομμυρίων και στα δικά του πόδια προκειμένου να τον δελεάσουν.

Είναι χαρακτηριστικό, πως βάσει των προηγούμενων προσφορών, σε media της Σερβίας και της Πολωνίας (που λόγω εντοπιότητας και ποδοσφαιρικού παρελθόντος,  αλλά και… συμφέροντος - η πρώην ομάδα του «Πρίγιο»,  η Λέγκια διατηρεί ποσοστό σε ενδεχόμενη νέα πώληση του) κυκλοφόρησαν… μυθικά νούμερα που προσφέρονται ως απολαβές στον αρχισκόρερ του ΠΑΟΚ.

Τρία εκατ. ευρώ από την Αλ Ιτιχάντ και ακόμη περισσότερα, +4 εκατ. ευρώ από την Γκουανγκζού! Ποσά που υπερδιπλασιάζουν τις τρέχουσες απολαβές του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ (1,5 εκατ.) και η αλήθεια είναι πως… κολάζουν. Ακόμη και τον Σέρβο, ο οποίος αρκετές φορές έχει δηλώσει (και είναι αλήθεια) πως περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη και πως δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όχι μέχρι το καλοκαίρι. Και αν το κάνει, να το κάνει (προφανώς) πρωταθλητής και για ομάδα από προηγμένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα (Αγγλία) και όχι στην πλουσιοπάροχη, ποδοσφαιρική, «εξορία» της Ανατολής.

Αλλά, κακά τα ψέματα, τα τόσα πολλά λεφτά (και η προοπτική να γίνουν ακόμη περισσότερα), «ζαλίζουν». Γι’ αυτό και ο σταθερός… συναγερμός στο επιτελείο του ΠΑΟΚ,  με τους υπευθύνους των πρωτοπόρων της Superleague, σταθερά σε αναμμένα κάρβουνα. Οσο και καλά να είναι τα πράγματα με τον «Πρίγιο», όσες εγγυήσεις και αν έχουν πάρει από  τον ίδιο, όταν στο τραπέζι πέφτουν τόσα χρήματα, η αίσθηση ασφάλειας απαγορεύεται.

Γι’ αυτό και όπως φαίνεται, στον ΠΑΟΚ, όπως και πέρυσι όταν προέκυψε και πάλι ενδιαφέρον, τέτοια εποχή, από Κίνα μεριά για τον Πρίγιοβιτς, θα καταστήσουν σαφές στον Σέρβο φουνταριστό πως όχι μόνο θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά τον θέλουν και… χαρούμενο και ικανοποιημένο οικονομικά. Πάντα αναλογικά βέβαια, κάτι που θα γίνει με νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, που αφενός θα τον καθιστά τον πλέον ακριβοπληρωμένο του ρόστερ (τώρα, αυτός είναι ο Βέρνμπλουμ, εισπράττοντας 2 εκατ. ευρώ ετησίως) αλλά και με συνακόλουθη αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ρουκέτα» από τον... ΠΑΟΚτσή Τζαβέλλα: «Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα - Παίζει μπαλάρα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags