Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Τίναξε το deal στον αέρα ο... Φετφατζίδης - Τρελό «μπλόκο» - Φέρνει εκατομμύρια;
| 2019-01-03 11:36:00

Τίναξε το deal στον αέρα ο... Φετφατζίδης - Τρελό «μπλόκο» - Φέρνει εκατομμύρια; - Τον Γενάρη θα...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τίναξε το deal στον αέρα ο... Φετφατζίδης - Τρελό «μπλόκο» - Φέρνει εκατομμύρια; - Τον Γενάρη θα...

Γιατί «μαγκώθηκαν» στον Ολυμπιακό και ποιος κοστίζει 6-7 εκατ. ευρώ;

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα που Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι. Και λόγω θέσης (αριστερός μπακ), η οποία παραδοσιακά… εξιτάρει την αγορά και οι καλοί, ποιοτικοί και εξελίξιμοι παίκτες που αγωνίζονται εκεί είναι δυσεύρετοι, αλλά και λόγω των εμφανίσεων που πραγματοποιεί από τα μέσα του φθινοπώρου όταν και επανήλθε από τον τραυματισμό του στη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Μοιραία λοιπόν ο Λεονάρντο Κούτρης -περί ου ο λόγος- είναι για τα καλά στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και ίσως ο μόνος από το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» που η διοίκηση τους θα συζητούσε, άμεσα εντός της  μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, την προοπτική πώλησης του μόνο φυσικά αν «έσκαγε» στο λιμάνι πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (+6-7 εκατ. ευρώ).

Τελευταία ομάδα που, βάσει δημοσιευμάτων από την Ιταλία, φέρεται να προστέθηκε στη λίστα αυτών που προσανατολίζονται στην κατάταθεση πρότασης για τον διεθνή αριστερό μπακ είναι η Τζένοα. Οντως, οι «ροσομπλού» ενδιαφέρονται για αριστερό μπακ. Οντως, έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τον Κούτρη. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως το συγκεκριμένο φλερτ… τέτοιο θα μείνει!

Ο ιταλικός σύλλογος δεν μπορεί (και δεν θέλει, βάσει του διαθέσιμου μπάτζετ του για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας) να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ και στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά «μαγκωμένοι» (για να το πούμε και ευγενικά) με τη συγκεκριμένη ομάδα, αφού θυμούνται τα όσα… τράβηξαν για να εισπράξουν -ύστερα από αλλεπάλληλες προσφυγές στα δικαστήρια μάλιστα- τα χρήματα από την προ χρόνων πώληση του Φετφατζίδη στην ομάδα της Γένοβας.

Συμπερασματικά, ο Κούτρης είναι πολύ πιθανό να φέρει προτάσεις που θα «συγκινήσουν» τον Ολυμπιακό, μεταξύ όμως αυτών δεν θα είναι από την Τζένοα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα... ΣΟΚ για Τζήλο και τον Δ.Μ. που μένει στο Φάληρο: «Τέτοιο "τρύπημα" δεν έχει ξαναγίνει»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags