Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ουσμάν Κουλιμπαλί: Σαρώνει ο Νταμπίζας - Μ' αυτόν υπογράφει - Τα «σκάει» ο Αλαφούζος
| 2019-01-04 09:53:00

Σαρώνει ο Νταμπίζας - Νέο «χτύπημα» για την άμυνα - Μ' αυτόν υπογράφει - Τα «σκάει» ο Αλαφούζος

του Νίκου Στεργίου
Σαρώνει ο Νταμπίζας - Νέο «χτύπημα» για την άμυνα - Μ' αυτόν υπογράφει - Τα «σκάει» ο Αλαφούζος

Δίνει ρέστα ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού. Φτιάχνει ομαδάρα.

Παναθηναϊκός - Ουσμάν Κουλιμπαλί: Δεν έμοιαζε δύσκολο εξ αρχής, δεν υπήρχε καμία πρόθεση εκ μέρους του Κολοβέτσιου για να κοιτάξει αλλού, οπότε μοιραία, το μόνο που απομένει για την επικύρωση της ανανέωσης του συμβολαίου για τρία ακόμη χρόνια του διεθνή πλέον Ελληνα στόπερ είναι οι ανακοινώσεις.

Δεν πήρε πολύ διάστημα στις δύο πλευρές για να φτάσουν σε συμφωνία και έτσι, να «δικαιωθεί» και η προσέγγιση του Νίκου Νταμπίζα να συζητήσει στην παρούσα φάση, μεσούσης δηλαδή της χρονιάς, μόνο με τους ποδοσφαιριστές που από την Πρωτοχρονιά θα είχαν δικαίωμα υπογραφής με άλλη ομάδα.

Και αυτοί ήταν ο Κολοβέτσιος και ο Κουλιμπαλί, ο οποίος και παίρνει σειρά. Λίγο διαφορετική η περίπτωση του Αφρικανού αμυντικού, αφού ποτέ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να διεκδικήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο στο εξωτερικό. Βέβαια, το έκανε και το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας μάλιστα τις ευλογίες και του Παναθηναϊκού, δεν βρήκε όμως τίποτα και έτσι παρέμεινε στο ρόστερ των «πρασίνων».

Ακόμη και σε αυτόν τον «μνημονιακό» Παναθηναϊκό ανήκει σε μια μέση κατηγορία στη λίστα των απολαβών (170.000 ευρώ εισπράττει ετησίως), δεδομένα θα ζητήσει κάτι τις περισσότερο, στο «τριφύλλι» υπάρχει διάθεση να ικανοποιηθεί και να παραμείνει στο ρόστερ αφού είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για μια θέση στην οποία οι «πράσινοι» είναι ίσως πιο πολύ καλυμμένοι από οποιαδήποτε άλλη στην ενδεκάδα (λόγω και της παρουσίας του Γιόχανσον).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags