Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Διπλό «μπαμ» στη Superleague με Σιαμπάνη και Γιαννιώτη
| 2019-01-04 12:55:00

Διπλό «μπαμ» στη Superleague θα τρελάνει κόσμο - Τον παίρνει ο ΠΑΟ, τον χάνει ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό «μπαμ» στη Superleague θα τρελάνει κόσμο - Τον παίρνει ο ΠΑΟ, τον χάνει ο Ολυμπιακός!

Πρώην «ερυθρόλευκος» κάνει μεταγραφάρες. Διαβάστε παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πώς τα φέρνει το ποδόσφαιρο. Σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους εξτρέμ όλων των εποχών που αγωνίστηκαν στα ελληνικά γήπεδα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ακολουθεί εδώ και μερικά χρόνια -επιτυχημένη και «αθόρυβη» ως προς τις δημόσιες τοποθετήσεις του- καριέρα ως μάνατζερ. Και το έφερε έτσι, που στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δύο πελάτες του, αμφότεροι τερματοφύλακες, πρωταγωνιστούν στην ρεπορταζιακή καθημερινότητα.

Ο λόγος για δύο τερματοφύλακες, τον Μάριο Σιαμπάνη και τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Για τον πρώτο, γνωστά από τα ρεπορτάζ του sportdog τα δεδομένα. Ο 19χρονος διεθνής με τη Νέων κίπερ θα συνεχίσει -όπως σας αποκαλύψαμε από την πρώτη στιγμή- την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι το πότε (καλοκαίρι - τώρα) και το πώς (με τις «ευλογίες» του ΠΑΟΚ, άρα τώρα ή όχι, οπότε το καλοκαίρι).

Για τον Γιαννιώτη, τα πράγματα είναι μάλλον… περίεργα. Από το καλοκαίρι επέστρεψε στον Ολυμπιακό (με τη σχετική μάλιστα παραφιλολογία να θέλει τόσο τον ίδιο τον διεθνή κίπερ όσο και τον «Τζόλε» να μην είναι 100% καλυμμένοι με την εν λόγω προοπτική),  με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση τους να τον στηρίξουν ως τον επόμενο βασικό τους τερματοφύλακα. Στην πορεία όμως, η άνοδος του Σα, η καθιέρωση του κάτω από τα δοκάρια και η ήδη σε… κίνηση διαδικασία αγοράς του από την Πόρτο, έχουν φέρει τον Γιαννιώτη σε ρόλο… θεατή.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, τυπικά συνεπώς είναι ελεύθερος να υπογράψει από τώρα όπου επιθυμεί, χωρίς να φαίνεται μέχρι στιγμής κάποιος κοινός τόπος με τον Ολυμπιακό είτε ως προς την επέκταση της συνεργασίας τους είτε ως προς την αλλαγή του αγωνιστικού του στάτους. Λογικές απολύτως συνεπώς οι αναφορές περί ενδιαφέροντος από ομάδες του εξωτερικού, η αλήθεια όμως είναι πως δύσκολα, έχοντας τη δυνατότητα να πάει όπου θέλει το καλοκαίρι, ο Γιαννιώτης θα συναινέσει (αν δεν τον καλύπτει μάλιστα η προοπτική) να φύγει τώρα με μεταγραφή.

Κάτι που κακά τα ψέματα δεν μοιάζει πιθανό ακόμη και για όσους ενδιαφέρονται για τον 24χρονο τερματοφύλακα, αφού από τώρα μπορούν να τον υπογράψουν για το καλοκαίρι, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν ούτε ευρώ στον Ολυμπιακό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαρώνει ο Νταμπίζας - Νέο «χτύπημα» για την άμυνα - Μ' αυτόν υπογράφει - Τα «σκάει» ο Αλαφούζος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags