Facebook Pixel Χοσέ Ενρίκε: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του Χοσέ Ενρίκε από την θεραπεία του για όγκο στον εγκέφαλο
| 2019-01-04 18:39:00

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του Χοσέ Ενρίκε από την θεραπεία του για όγκο στον εγκέφαλο

Sportdog Team
Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του Χοσέ Ενρίκε από την θεραπεία του για όγκο στον εγκέφαλο

Συγκλόνισε κόσμο ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

Χοσέ Ενρίκε: Ο Χοσέ Ενρίκε ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τη θεραπεία που λαμβάνει για τον όγκο στον εγκέφαλο, συνοδεύοντάς τες με ένα συγκινητικό σχόλιο.

Αναλυτικά το post του: 

«Γεια σας παιδιά. Πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και την υποστήριξη, ήταν κάτι συγκλονιστικό. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές εικόνες σχετικά με το τι έκανα τους τελευταίους δύο μήνες. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, για τη σύντροφό μου και την οικογένειά μου, δεν θα σας πω ψέματα.

Με βοήθησε όμως πολύ να καταλάβω τι πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή. Ήθελα απλά να στείλω ένα μήνυμα για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές στην υγεία τους ή άλλα προβλήματα. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα, μπορείς να το παλέψεις και να το ξεπεράσεις.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο τρόπος που το αντιμετωπίσεις και εγώ προσωπικά έμεινα έκπληκτος με τον εαυτό μου και με το πώς αντέδρασα σε όλο αυτό. Μην πιστεύεις ότι δεν μπορείς να πετύχεις κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολο είναι». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags