Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλ Ιτιχάντ - Γκάρι Ροντρίγκες: Ανακοινώνθηκε η μεταγραφή του Αφρικανού, κερδίζει 1.8 εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ.
| 2019-01-06 20:29:00

Επίσημο: Ανακοίνωσε τη μεταγραφάρα η Αλ Ιτιχάντ - Τρελά λεφτά στα ταμεία του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Επίσημο: Ανακοίνωσε τη μεταγραφάρα η Αλ Ιτιχάντ - Τρελά λεφτά στα ταμεία του ΠΑΟΚ!

Έκλεισε το deal, τόσα θα πάρει ο Δικέφαλος.

ΠΑΟΚ - Αλ Ιτιχάντ - Γκάρι Ροντρίγκες: Η Αλ Ιτιχάντ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο πριν οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις με τον Σέρβο, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε την απόκτηση ενός πρώην άσου του Δικεφάλου, του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Αφρικανός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 4,5 χρόνια, με την απόκτησή του από τη Γαλατασαράι να κοστίζει 9.000.000 ευρώ στην Αλ Ιτιχάντ.

Από το deal βγαίνει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% για τον Ροντρίγκες, κάτι που σημαίνει ότι θα καρπωθεί περίπου 1.8 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή!

Όσον αφορά την συμφωνία της Αλ Ιτιχάντ με την Γαλατασαράι, αυτή προβλέπει την καταβολή του ποσού των 9 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Τούρκους να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης που ανέρχεται στο 20%, εφόσον οι Σαουδάραβες παραχωρήσουν μελλοντικά τον Ροντρίγκες με ποσό μεγαλύτερο των 10 εκατομμυρίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags