Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες
| 2019-01-07 14:36:00

Επικός Ροντρίγκες για μεταγραφή και... Πρίγιοβιτς - «Ο ΠΑΟΚ με έκανε αυτόν που είμαι»

Sportdog Team
Επικός Ροντρίγκες για μεταγραφή και... Πρίγιοβιτς - «Ο ΠΑΟΚ με έκανε αυτόν που είμαι»

Αποθέωσε τους οπαδούς του Δικεφάλου ο Γκάρι Ροντρίγκες.

ΠΑΟΚ: Ο Γκάρι Ροντρίγκες πήρε μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ, ομάδα που "πολιορκεί" και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον ΠΑΟΚ να επωφελείται βάζοντας στα ταμεία του περίπου 1,8 εκατ. ευρώ, αφού διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Σε δηλώσεις του στον "Metropolis 95,5" ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο αποθέωσε τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του και αναφέρθηκε στην περίπτωση Πρίγιοβιτς, που απασχολεί την Αλ Ιτιχάντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντρίγκες:

Για τα συναισθήματά του μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Υπέγραψα χθες και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία: «Η αλήθεια είναι ότι τα έζησα όλα στη Γαλατσαράι. Πήρα το Πρωτάθλημα, έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ψαχνόμουν για να πάω σε μια άλλη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα, έγιναν επαφές, όμως, δεν υπήρξε συμφωνία. Επέλεξα να πάω σε μια ιστορική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Μου έγινε μια καλή πρόταση, μου εγγυώνται τα πάντα για την οικογένειά μου. Υπάρχει εκεί ένας καλός προπονητής, ο Σλάβεν Μπίλιτς και έτσι πήρα την απόφαση να πάω στην Αλ Ιτιχάντ».

Για το οικονομικό κέρδος του ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ και τη βοήθεια που ο ίδιος έλαβε από τον Δικέφαλο: «Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να αναδειχθώ ευρωπαϊκά, να βελτιωθώ, μου έδωσε τη δυνατότητα να πάω στη Γαλατασαράι και τώρα στην Αλ Ιτιχάντ. Κάναμε μια δίκαιη συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε και εγώ τον βοήθησα φέρνοντάς του χρήματα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου, πάντα θα τον αγαπώ. Ο ΠΑΟΚ με έκανε αυτόν που είμαι και πιστεύω ότι κάναμε μια δίκαιη συμφωνία».

Για την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Πρίγιοβιτς: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα. Είναι θέμα της ομάδας μου και του παίκτη. Ξέρω ότι τον θέλουν, θα είναι μια δύσκολη στιγμή για τον ΠΑΟΚ αν αποχωριστεί τον καλύτερο παίκτη του, διότι θέλει να πάρει το Πρωτάθλημα. Αυτή είναι όμως η ζωή στο ποδόσφαιρο. Είναι μια προσωπική απόφαση του Πρίγιοβιτς και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το μήνυμα που στέλνει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί, είναι πρότυπο οπαδών για όλον τον κόσμο. Με αγαπούσαν πολύ και ξέρω ότι ήμουν ένας από τους αγαπημένους τους παίκτες. Είναι φανταστικοί, αλλά και πολύ συναισθηματικοί. Κάποιοι θύμωσα με τη μεταγραφή μου στη Γαλατασαράι. Υπήρχε ένα 1% που έστελναν μηνύματα πάνω στην οργή τους. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τους πολλούς. Οι περισσότεροι έστειλαν ευχές και μηνύματα αγάπης. Μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags