Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έκρηξη» Βοσνιάδη: «Οι βρωμιάρηδες του διαδικτύου τα έβαλαν με τον γιο μου»!
| 2019-01-07 20:14:00

«Έκρηξη» Βοσνιάδη: «Οι βρωμιάρηδες του διαδικτύου τα έβαλαν με τον γιο μου»!

Sportdog Team
«Έκρηξη» Βοσνιάδη: «Οι βρωμιάρηδες του διαδικτύου τα έβαλαν με τον γιο μου»!

Τρομερές ατάκες για Ηρακλή και όχι μόνο.

Στο Metropolis 95,5, μίλησε ο προπονητής του Κισσαμικού, Αλέκος Βοσνιάδης, και μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ηρακλή, την εικόνα του Γηραιού, το ρόστερ του, σχολίασε πως η πίεση γύρω από την ομάδα δεν βοηθάει, ξεκαθάρισε πως πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές ενώ «ξέσπασε» για αυτούς που έστελναν μηνύματα στον γιο του πως θα παίξει για τον πατέρα του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ήττα του Κισσαμικού από τον Ηρακλή: «Είχαμε καλές παρουσίες αλλά κόντρα στον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που πήγαινε για την ισοπαλία, ο Ηρακλής πήρε το παιχνίδι από μια κακή στιγμή δική μας. Η ομάδα μου έχει αδικήσει τον εαυτό της από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή, είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Κισσαμικός έχει πολύ καλό υλικό, η ομάδα έχει πολύ καλή διοίκηση που στηρίζει την προσπάθεια, θα κάνουμε μεταγραφές, είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και με 2-3 καλά αποτελέσματα θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα».

Για το πως είδε την εικόνα του Ηρακλή: «Είναι ένας διαφορετικός Ηρακλής, με διαφορετική διάταξη και προσέγγιση, πιο αμυντικό παιχνίδι, μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά έκλεισε καλά τους χώρους. Μετά το πρώτο 25λεπτο ισορρόπησε ο Ηρακλής, ήρθε το γκολ από δικό μας λάθος, οργανώθηκε και κλείστηκε καλά πίσω και πήρε το αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως με την κατάσταση που υπάρχει και τα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές οι παίκτες απαξιώθηκαν, ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής έγιναν σαν να μην υπάρχουν.

Η πίεση που υπάρχει στον Ηρακλή δημιουργεί προβλήματα, τα διοικητικά έχουν ένα θέμα, οι άνθρωποι προσπαθούν να δώσουν λύσεις. Η πίεση μόνο σε κακό μπορεί να οδηγήσει τους πάντες και εγώ το είπα όταν έφυγα από την ομάδα. Πρέπει να δώσουν χρόνο σε αυτή τη διοίκηση που προσπαθεί να τα λύσει εξαιτίας της προηγούμενης. Θέλουν χρόνο για να μπορέσουν να πατήσουν στα πόδια τους, η εξωπραγματική πίεση που ασκούν οι γύρω από την ομάδα μόνο προβλήματα δημιουργεί. Κάποιες φορές οι ομάδες περνάνε κρίσεις, ανεβαίνουν από χαμηλές κατηγορίες, ανεβαίνουν επίπεδο, δεν είναι έτοιμες για παραπάνω βήματα, όλοι θυμούνται τον Ηρακλή του Χατζηπαναγή. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα αλλά όλοι πρέπει να ζήσουν τον Ηρακλή τον σημερινό και όχι τον παλιό.

Όταν έχεις περάσει τις δυσκολίες και έχει φτάσει να παίζει με τις ομάδες που έπαιζε, δεν γίνεται να πατήσεις ένα κουμπί για να ανέβεις κατηγορίες. Όταν το καλοκαίρι δεν υπάρχει ο Ηρακλής και γίνεται η ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη, δεν μπορεί ξαφνικά να γίνει ο Ηρακλής τρένο να σαρώνει τα πάντα και αν κάτι σαρώνει να κυνηγάνε τους πάντες. Πρέπει να υπάρξει λογική, πρέπει να δώσουν χρόνο στη διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να αγκαλιάσουν τους ποδοσφαιριστές για να πάρουν καλύτερα πράγματα. Δυστυχώς ο κόσμος αυτό δεν το καταλαβαίνει».

Για το τι έπαιξε απέναντι στο γιο του στο παιχνίδι: «Είμαι ήσυχος που ο γιος μου ήταν όπως έπρεπε να είναι, αποδείχθηκε πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν έντιμοι προπονητές και έντιμοι ποδοσφαιριστές. Ο Πάνος από την πρώτη μέρα του χρόνου δέχεται σχόλια στο διαδίκτυο πως θα παίξει για τον πατέρα του. Χιλιάδες είναι οι βρωμιάρηδες του διαδικτύου που του έστελναν σχόλια σε οποιαδήποτε λογαριασμό του στο διαδίκτυο. Αυτοί οι βρωμιάρηδες είναι χιλιάδες που δεν πάνε στο γήπεδο, δεν είδα κανέναν μετά το παιχνίδι να ζητήσει συγγνώμη. Θέλω να πω κάτι για τους παίκτες, τους είχα στην καθημερινότητα. Εχει καλούς ποδοσφαιριστές ο Ηρακλής, ας τους αγκαλιάσουν  και σίγουρα θα έρθουν καλύτερα πράγματα. Οσο τους κυνηγάνε τους ποδοσφαιριστές και φοβούνται οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο γήπεδο, ο Ηρακλής θα ζει τέτοια πράγματα. Αυτό είχα να πω γιατί μόνο χαϊδέματα υπάρχουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags