Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λουκ Στιλ: Γι’ αυτό παίρνει τον πρώην του Παναθηναϊκού - Έτσι έγινε το deal, έρχεται Αθήνα
| 2019-01-09 11:05:00

Νέα φοβερή «χυλόπιτα» στο λιμάνι - Γιατί παίρνει πρώην του ΠΑΟ - Έτσι έγινε το deal, έρχεται Αθήνα

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα φοβερή «χυλόπιτα» στο λιμάνι - Γιατί παίρνει πρώην του ΠΑΟ - Έτσι έγινε το deal, έρχεται Αθήνα

Τον «γείωσαν» ξανά οι Πειραιώτες. Ποιος φέρνει τον αντικαταστάτη.

Ολυμπιακός - Λουκ Στιλ: Χτες, βάσει της πληροφόρησης που υπήρχε και αποτυπώνονταν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, φαίνονταν πως ύστερα από αλλεπάλληλα φλερτ ο Μάτιτς Κότνικ θα έπιανε λιμάνι αποτελώντας τον «εκλεκτό» του Ολυμπιακού για την κάλυψη της θέσης του αναπληρωματικού τερματοφύλακα πίσω από τον Ζοσέ Σα.

Κατά πως φαίνεται όμως, ο Σλοβένος ούτε και τώρα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά κλείσει τον Λουκ Στιλ! Τον 34χρονο τερματοφύλακα της Νότιγχαμ, ο οποίος για τρία χρόνια (2014-2017) υπερασπίστηκε τη θητεία του Παναθηναϊκού!

Ο Αγγλος κίπερ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο -αναμενόμενα, αφού δεν προαλείφονταν για βασικός- δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στο Νότιγχαμ.

Η ηλικία του, η εμπειρία του, η γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, προφανώς η συναναστροφή του με τα διοικητικά της Νότιγχαμ Φόρεστ (που είναι… εφάμιλλα του Ολυμπιακού), όλα φαίνεται πως μέτρησαν καταλυτικά στο να γίνει ο Στιλ αυτός που φέρνουν στην Ελλάδα οι «ερυθρόλευκοι».

Η προχτεσινή παρουσία του υπεύθυνου μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό στην Αγγλία (παρακολούθησε με τον Κούλη Δουρέκα, νυν στέλεχος της Φόρεστ, το ματς Κυπέλλου της Γουλβς με τη Λιβέρπουλ) προφανώς και δεν μπορεί να είναι τυχαία - παρότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη… αναστάτωση για τις (συνηθισμένες το τελευταίο διάστημα) μετακινήσεις παικτών μεταξύ Ολυμπιακού και Φόρεστ.

Όπως και να έχει, ο Λουκ Στιλ είναι αυτός στον οποίο κατέληξαν στον Ολυμπιακό, με τις εκτιμήσεις να τον θέλουν στην Αθήνα άμεσα, προκειμένου να είναι διαθέσιμος ακόμη και στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πήρε κρανίο ο Αλέφαντος: «Τώρα τουμπεκί, αυτός ο παίκτης είναι σκοτώστρα» - «Ντου» σε Φορτούνη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags