Facebook Pixel ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Αδιανόητα λεφτά Μελισσανίδη για νέο συμβόλαιο - Και νέο «χτύπημα»
| 2019-01-09 13:18:00

Αδιανόητα λεφτά Μελισσανίδη: 2 «μύρια» για τον παικταρά - «Χαμός» στην ΑΕΚ - Και νέο «χτύπημα»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητα λεφτά Μελισσανίδη: 2 «μύρια» για τον παικταρά - «Χαμός» στην ΑΕΚ - Και νέο «χτύπημα»

Πήραν φόρα στην Ένωση. Έτσι φτιάχνουν ομαδάρα. Φρέσκο ρεπορτάζ.

ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Το ιστορικό της ολικής ανατροπής στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα, ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ. Ο Ελληνας διεθνής μέσος το πήρε πάνω του, αρχικά ρίχνοντας γέφυρες προς τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη όταν αυτός επισκέφθηκε το προπονητήριο της ΑΕΚ για τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά, κίνηση που προφανώς είχε ανταπόκριση, αφού χτες το βράδυ, σε συνάντηση που είχε με τον διοικητικό ηγέτη των πρωταθλητών, οι δυο τους έδωσαν τα χέρια. 

Και έτσι, ο «Μπάκα» θα παραμείνει στο δυναμικό της ΑΕΚ, με -λογικά- την πρόταση που είχε στα χέρια του πριν τη σύγκρουση των δύο πλευρών. Πρόταση που θα του αποφέρει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για την επόμενη τετραετία. Μένει να δούμε τις λεπτομέρειες με την επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του (αναμένονται σήμερα), ωστόσο αυτό που πρέπει να επισημανθεί ως… συνέπεια του deal είναι -όπως είχαμε τονίσει και χτες- η αδρανοποίηση της αναζήτησης εξτρέμ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ακραίος μεσοεπιθετικός αναζητείται. Και αυτό δεν αλλάζει. Πλέον όμως, η προτεραιότητα αλλάζει, αφού το σκεπτικό της ΑΕΚ για το «αν και εφόσον βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση» εξακολουθεί να υφίσταται, ο ορίζοντας όμως -ρεαλιστικά- είναι το καλοκαίρι. Και αυτό σε συνδυασμό με το ότι πολύ δύσκολα (με τα υπάρχοντα δεδομένα τουλάχιστον) θα γίνει χρήση του buy-out του Μπογέ (6 εκατ. ευρώ), οπότε εκ των πραγμάτων η ανάγκη για εξτρέμ, παραμένει.

Αν λοιπόν βρεθεί κάποιος παίκτης τώρα, που μπορεί να κλείσει για το καλοκαίρι και προφανώς ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, θα κλείσει. Σίγουρα για το καλοκαίρι, αν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν οι προϋποθέσεις στη συνέχεια για να έρθει από τώρα, μπορεί και να επιδιωχθεί.

Αν όχι, αν δεν βρεθεί κάποιος κατάλληλος, δεν υπάρχει κάποια απόφαση, ούτε και… πρεμούρα πλέον για άμεση ενίσχυση (παρότι κάποιοι επιτελείς των πρωταθλητών εξακολουθούν να το ψάχνουν πολύ «ζεστά») μετά τη συμφωνία με τον Μπακασέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό: Γι' αυτό έμεινε ο Μπακασέτας - «Πέσιμο» στον Τίγρη στα Σπάτα - «Καθάρισε» ο Δημητριάδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags