Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο «Μr Penalty» των ακαδημιών του Παναθηναϊκού! (ΦΩΤΟ)
| 2019-01-09 21:29:00

Αυτός είναι ο «Μr Penalty» των ακαδημιών του Παναθηναϊκού! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο «Μr Penalty» των ακαδημιών του Παναθηναϊκού! (ΦΩΤΟ)

Εξαιρετικός!

Παναθηναϊκός: Ένας μικρός θαυματουργός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού «κατέβασε ρολά» στο πρόσφατο τουρνουά Respect Cup και με τρεις αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι στη διάρκεια του τελικού με τον Ατρόμητο, χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Νικολάου, τερματοφύλακα της Κ16, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» έχοντας δείξει με τις εμφανίσεις του ότι το μέλλον του ανήκει.

Στον τελικό με τους Περιστεριώτες ο ταλαντούχος γκολκίπερ έκανε μία εμφάνισή του, που θα ζήλευαν και επαγγελματίες παίκτες και πλέον δικαίως τον ακολουθεί το προσωνύμιο «Mr Penalty», καθώς έχει μεγάλη έφεση στις αποκρούσεις πέναλτι, το οποίο απέδειξε άλλωστε και στον τελικό του «Respect Cup».

Ο Γιώργος Νικολάου ανήκει τα τελευταία πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό και το μεγάλο του όνειρο, όπως άλλωστε όλων των παιδιών, που αγωνίζονται στις ακαδημίες του συλλόγου, είναι μία ημέρα να υπερασπιστεί την εστία της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περυσινή σεζόν ο ταλαντούχος τερματοφύλακας στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στη Σούπερ Λιγκ Κ15, έχοντας αγωνιστεί στη διάρκεια της πενταετούς παρουσίας του στους «πράσινους» σε διεθνή τουρνουά με αντιπάλους τη Ρόμα, την Ατλέτικο Μπιλμπάο και άλλες ακαδημίες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags