Facebook Pixel ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Ανακοίνωση με "σπόντες" για Σπανό από Κούγια
| 2019-01-09 21:59:00

Νέα ανακοίνωση Κούγια με «μπηχτές» για Σπανό!

Sportdog Team
Νέα ανακοίνωση Κούγια με «μπηχτές» για Σπανό!

Δείτε τι αναφέρει σε αυτή.

ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη επί του Αστέρα στο Κύπελλο έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, ωστόσο άφησε και αιχμές κατά του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, τονίζοντας ότι έμαθε πως πανηγύριζε τα γκολ που δέχονταν οι «βυσσινί» από τους Αρκάδες. 

Αναλυτικά: 

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! 

Συγχαρητήρια στις νέες μας μεταγραφές, που φαίνεται ότι μαζί με αυτούς που έχουν τιμήσει την ΑΕΛ τα τελευταία 2 χρόνια και θα μείνουν για πάντα μαζί μας, φτιάχνουν την νέα μεγάλη ΑΕΛ! 

Συγχαρητήρια στο νέο μας αστέρι, τον Νούσιο! 

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας! 

Συγχαρητήρια στους ηρωικούς οπαδούς μας, που με -5 δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να χειροκροτούν την ομάδα μας! 

Όλοι πλέον στην οικογένεια της ΑΕΛ έχουμε καταλάβει ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, είτε εντός είτε εκτός, αρκεί η διαιτησία να είναι αντικειμενική. 

Είμαστε η μόνη ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της Super League που βελτιώνεται συνεχώς και φτιάχνει μόνιμο κορμό. 

Τώρα φτιάξαμε τον κορμό μας και δεν φοβόμαστε τίποτα. 

Σε λίγο το AEL FC ARENA θα είναι γεμάτο από τις οικογένειες και τα παιδιά τους και μόνο από αυτούς που εύχονται τις νίκες μας. 

Το 2019 θα είναι η αρχή της μόνιμης επανόδου της ΑΕΛ στο κλειστό κλαμπ των μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, των ομάδων δηλαδή που έχουν τίτλους και εξόδους στην Ευρώπη. 

Το νιώθω και το πιστεύω. 

Υ.Γ. Έμαθα από κάτι Πετρουπολιώτες, που ζουν στην παλιά μου την γειτονιά, ότι ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μου σήμερα πανηγύριζε με πάθος. 

Κρίμα, γιατί και εγώ και οι οπαδοί μας και τον Ατρόμητο αγαπάμε και τον ίδιο και το κυριότερο από όλα δεν ζηλεύουμε, γιατί είμαστε χορτασμένοι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags