Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέο Μπονατίνι: Ο Κωνσταντόπουλος είπε πως είναι κοντά σε συμφωνία
| 2019-01-11 19:14:00

Αποκάλυψη από Έλληνα άσο που παίζει στην Αγγλία: «Κλείνει Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Έλληνα άσο που παίζει στην Αγγλία: «Κλείνει Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ»

Τι αναφέρει για τον... αντί-Πρίγιοβιτς;

ΠΑΟΚ - Λέο Μπονατίνι: Βέβαιος ότι ο Λέο Μπονατίνι μπορεί να καλύψει το κενό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο έμπειρος τερματοφύλακας υποστήριξε ότι είναι ένας εγκεφαλικός παίκτης, γνωρίζει που πρέπει να βρίσκεται μέσα σην περιοχή και έχει το γκολ.

Επιπλέον, τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα διαφέρει από την Premier League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μπονατίνι: «Πέρυσι έκανε καλή πορεία και είναι πολύ κοντά να κλείσει στον ΠΑΟΚ, από ότι έχω ακούσει».

Για το εάν μπορεί να καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς: «Είναι λίγο διαφορετικός αλλά νομίζω πως ναι. Ο ΠΑΟΚ θα τον χρειαστεί για μέσα στην περιοχή. Θα χρησιμοποιηθεί διαφορετικά από ότι πέρυσι στη Γουλβς. Είναι νέα μεταγραφή και θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής καθώς το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό αλλά νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να καλύψει το κενό. Έχει πολύ καλές κινήσεις, είναι εγκεφαλικός παίκτης, ξέρει που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε φάση αλλά σωματικά δεν είναι όσο δυνατός ήταν ο Πρίγιοβιτς».

Για το ρεκόρ του: «Προσπαθώ να το ξεχάσω αλλά μου το θυμίζουν συνέχεια. Είμαι σε καλή κατάσταση, συζητήσαμε με την ομάδα και προς το παρόν συνεχίζω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags