Facebook Pixel Λέο Μπονατίνι - ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες εξελίξεις με Μπονατίνι - Έτσι θα τον πάρει ο ΠΑΟΚ - Τι ζητά η Γουλβς
| 2019-01-11 20:45:00

Οι τελευταίες εξελίξεις με Μπονατίνι - Έτσι θα τον πάρει ο ΠΑΟΚ - Τι ζητά η Γουλβς

Sportdog Team
Οι τελευταίες εξελίξεις με Μπονατίνι - Έτσι θα τον πάρει ο ΠΑΟΚ - Τι ζητά η Γουλβς

Τρέχουν τα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Λέο Μπονατίνι - ΠΑΟΚ: Ο Λέο Μπονατίνι εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο ως πιθανός αντικαταστάτης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι σε επαφή με αυτούς της Γουλβς για το ζήτημα του Βραζιλιάνου άσου.

Η προοπτική που φαίνεται να κερδίζει περισσότερους πόντους αναφορικά με τον παίκτη είναι αυτή του δανεισμού του στον Δικέφαλο. Άλλωστε, ο Μπονατίνι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της αγγλικής ομάδας, συνεπώς ενδεχόμενη απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού θα βολέψει όλες τις πλευρές.

Σε αυτή την περίπτωση, στους όρους του δανεισμού πιθανότατα θα μπει και οψιόν αγοράς, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον χρόνο να αξιολογήσει τον Βραζιλιάνο και να πάρει την απόφαση για το αν αξίζει να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή.

Το ταξίδι του Μάριο Μπράνκο θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το θέμα του επιθετικού και μέχρι την Δευτέρα αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Πάντως, ο Μπονατίνι δεν είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που εξετάζεται, αφού ανοικτό παραμένει για τον ΠΑΟΚ και το θέμα του Μάρκους Μπεργκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags