Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Έτσι γύρισαν όλα τούμπα - Τον αφήνει ελεύθερο; - Μένει τελικά ο Τόσκα
| 2019-01-14 23:15:00

«Tσουνάμι» στον ΠΑΟΚ - Έτσι γύρισαν όλα τούμπα - Τον αφήνει ελεύθερο; - Μένει τελικά ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Tσουνάμι» στον ΠΑΟΚ - Έτσι γύρισαν όλα τούμπα - Τον αφήνει ελεύθερο; - Μένει τελικά ο...

Ποιος έφερε ξαφνικά τα πάνω-κάτω; Όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες και το ρεπορτάζ του sportdog αναφορικά με τους Γιαννούλη - Ουάρντα, επιβεβαιώνεται. Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε ενημερώσει για τη δεδομένη πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου να αρνηθούν προτάσεις από το εξωτερικό για τον Ελληνα αριστερό μπακ και να τον ανεβάσουν στην Τούμπα το καλοκαίρι.

Η άφιξη όμως του Πέδρο Ενρίκε δημιούργησε μια αλυσίδα γεγονότων που επισπεύδουν την… καλοκαιρινή ανάβαση και τη μετατρέπουν σε άμεση. Ο περίσσιος ξένος των όσων ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο πρόσωπο του «άτακτου» Αμρ Ουάρντα, ο οποίος υπέπεσε εκ νέου σε δυσμένεια.

Και έτσι, με τον Ατρόμητο να έχει ενημερωθεί για την πρόθεση του «δικεφάλου» να εντάξει στο δυναμικό του άμεσα τον Γιαννούλη (μετά το μπαράζ προτάσεων και ενδιαφερόμενων άλλαξε και η γνώμη των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι δεν ήθελαν και να… ξενερώσουν τον διεθνή αριστερό μπακ) και συνεπώς να κινείται γρήγορα «κλείνοντας» τον δανεισμό (για 1,5 χρόνο) του Κατράνη, τα πάντα πήραν τον δρόμο τους.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο Περιστέρι (μένει να δούμε με ποια μορφή, «παίζει» το σενάριο να υπογράψει ως ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ να κρατήσει ποσοστό των δικαιωμάτων του), ο Γιαννούλης ανεβαίνει τώρα στην Τούμπα, χωρίς σε καμία περίπτωση να επιβεβαιώνεται η φημολογία που θέλει τον Αλίν Τόσκα να αποχωρεί.

Ο Ρουμάνος, μετά την έλευση του Γιαννούλη, μπορεί να μετατοπιστεί στην καρδιά της άμυνας, αποτελώντας τη βασικότερη εναλλακτική λύση πίσω από το δίδυμο των Κρέσπο - Βαρέλα, λύνοντας έτσι εκ των έσω ένα ακόμη μέτωπο για τον Δικέφαλο, αφού για τον Χατσερίντι αναζητείται φόρμουλα προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ προφανώς, ο Μαλεζάς δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα: Αυτόν τον παικταρά «χτύπησε» ο ΠΑΟΚ - Σούπερ όνομα 9 εκατομμυρίων

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags