Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χασάν: «Χαμός» με τη «ρουκέτα» - Αυτός τον «διώχνει» - Τι θέλει ο Μαρτίνς
| 2019-01-15 13:25:00

«Χαμός» με τη «ρουκέτα» Χασάν - Αυτός τον «διώχνει» - Τι θέλει ο Μαρτίνς - Παίρνει η μπάλα τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χαμός» με τη «ρουκέτα» Χασάν - Αυτός τον «διώχνει» - Τι θέλει ο Μαρτίνς - Παίρνει η μπάλα τον...

Άναψε φωτιές ξαφνικά ο Αιγύπτιος. Παρασκήνιο που... ζεματάει.

Ολυμπιακός - Χασάν: Σε ησυχία δεν μας αφήνει ο Αιγύπτιος φορ. Πάνω που άπαντες έμοιαζαν να έχουν συμβιβαστεί με την παραμονή του στο λιμάνι, οι (συνήθως καλά ενημερωμένοι) συμπατριώτες του, με δημοσιεύματα τους, κάνουν λόγο για αίτημα του Χασάν για πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του από τους «ερυθρόλευκους».

Το κατά πόσον ισχύει ή όχι είναι ένα θέμα προς διερεύνηση, από την άλλη, μοιάζει λογική ως επιθυμία του παίκτη, ο οποίος από εκεί που ήρθε το καλοκαίρι λογιζόμενος ως η βασική επιλογή στην επίθεση για τον Ολυμπιακό, πλέον ίσως να είναι τρίτος στην αξιολόγηση, μετά και την έλευση του Φράνκο Σολδάνο.

Και προφανώς αυτό είναι που βλέπει και ο ίδιος ο Χασάν, ο οποίος ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για να παίζει (κάτι που δεν είχε με συνέπεια στην Μπράγκα), και φέρεται να έχει ζητήσει τον τερματισμό του δανεισμού του.

Είναι ένα δεύτερο θέμα, αυτό της διαχείρισης του (φερόμενου) αιτήματος του. Κι αυτό γιατί, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει τρεις πρωτοκλασάτους επιθετικούς διαθέσιμους, αφού και οι υποχρεώσεις για το υπόλοιπο της σεζόν είναι αρκετές (και με προοπτική… αύξησης σε περίπτωση πρόκρισης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο Γιουρόπα Λιγκ), αλλά και φυσικά παραμένει άγνωστος ο βαθμός προσαρμογής του Σολδάνο, τουλάχιστον άμεσα.

Εννοείται πως η έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης θα επηρεάσει και το (άμεσο) μέλλον του Μάνου («πολιορκείται» από τουλάχιστον τρεις σουπερλιγκάτες ομάδες, με τον ΟΦΗ να έχει το προβάδισμα), αφού προφανώς αν αποχωρήσει ο Χασάν, τότε θα παραμείνει αυτός στο ρόστερ ως τρίτος επιθετικός, ενώ στα αξιοσημείωτα πρέπει να καταγραφεί και το γεγονός πως ο Χασάν ήρθε στον Ολυμπιακό μέσω της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον κορυφαίο μάνατζερ του πλανήτη, Ζόρζε Μέντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Να του ανάψετε λαμπάδα - Φοβερά προσόντα, θα γίνει μεγάλος - Έτσι τον πουλάει με 20 εκατομμύρια»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags