Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ: Λοντίγκιν και Γιακούποβιτς «χτυπάει» ο Μαρινάκης - Τι γίνεται με Στιλ
| 2019-01-15 21:00:00

Διπλό «μπαμ» Μαρινάκη - Παίρνει «πύργους» - Όλα ανοιχτά με πρώην «πράσινο» - Τα σκάει για παγκίτη;

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό «μπαμ» Μαρινάκη - Παίρνει «πύργους» - Όλα ανοιχτά με πρώην «πράσινο» - Τα σκάει για παγκίτη;

Από Ρωσία και Αγγλία τα δύο «χτυπήματα». Διαβάστε τα ονόματα.

Εκ των πραγμάτων, Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ συνδεόνται, όχι μόνο διοικητικά, αλλά και σε επίπεδο στελεχών, αλλά και αγωνιστικών καναλιών. Συγκοινωνούντα δοχεία οι δύο σύλλογοι σε πολλά επίπεδα. Ετυχε λοιπόν, στην τρέχουσα μεταγραφική συγκυρία, να έχουν και μια κοινή ανάγκη, αφού αμφότεροι αναζητούν τερματοφύλακα.

Ημι…βασικό η Φόρεστ, μια λύση πιο «σίγουρη» και σαφώς πιο ανταγωνιστική του βασικού Ρουμάνου, Παντιλίμον, ξεκάθαρα δεύτερη, πίσω από τον Ζοσέ Σα, ο Ολυμπιακός. Πώς προκύπτει τώρα η σύνδεση; Από χτες, τόσο στη Ρωσία όσο και (τελευταία) στην Γηραιά Αλβιόνα έχουν ενταθεί τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Γιούρι Λοντίγκιν αφήνει τη Ζενίτ μετακομίζοντας στο Νότιγχαμ.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ο Ρώσος διεθνής τερματοφύλακας, με το ελληνικό φυσικά διαβατήριο και τα χρόνια θητείας στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ξάνθη, δεν παραβρέθηκε στη χτεσινή πρώτη της Ζενίτ για τη χειμερινή της προετοιμασία, με τη φημολογία να τον φέρνει, ήδη, επί αγγλικού εδάφους προκειμένου να οριστικοποίησει τη μετακόμιση του στη Φόρεστ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, προφανώς, «περισσεύει» ο Λουκ Στιλ. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, αυτομάτως «υποβιβάζεται» σε τρίτη τη τάξει λύση για την εστία της Φόρεστ, οπότε το λογικό είναι να αναζητήσει κάπου αλλού επαγγελματική στέγη. Θα μπορούσε να είναι ο Ολυμπιακός; Ποιος ξέρει. Προ ημερών, το σχετικό σενάριο είχε διαψευστεί από κάθε πλευρά, ωστόσο υπήρχαν πηγές εντός των «ερυθρόλευκων» που το άφηναν ανοικτό, ειδικά όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το όνομα από το Νησί που παίζει πιο δυνατά από κάθε άλλο τις τελευταίες μέρες ως «αντι-Γιαννιώτης» στο λιμάνι, είναι αυτό του 34χρονου Ελβετού, Ελντιν Γιακούποβιτς. Η Λέστερ, στην οποία και ανήκει, τον αφήνει ελεύθερο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι απαιτήσεις του (βάσει των τρεχουσών απολαβών του στις «αλεπούδες») ξεπερνάνε κατά πολύ το προβλεπόμενο μπάτζετ για έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα στον Πειραιά. Και αυτό, ας το κρατήσουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χαμός» με τη «ρουκέτα» Χασάν - Αυτός τον «διώχνει» - Τι θέλει ο Μαρτίνς - Παίρνει η μπάλα τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags