Facebook Pixel Αντόνιο Ντοναρούμα – Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο τερματοφύλακας της Μίλαν;
| 2019-01-16 01:02:00

Βουίζει όλη η Ιταλία - Νέα ονοματάρα τερματοφύλακα για τον Ολυμπιακό - Ανήκει σε μεγαθήριο

Sportdog Team
Βουίζει όλη η Ιταλία - Νέα ονοματάρα τερματοφύλακα για τον Ολυμπιακό - Ανήκει σε μεγαθήριο

Ρεπορτάζ-φωτιά, πάει για σούπερ περίπτωση. Ποιοι άλλοι παίζουν.

Αντόνιο Ντοναρούμα – Ολυμπιακός: Μία μεταγραφή έκπληξη ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν οι Πειραιώτες σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τρίτης η ιταλική έκδοση του Sky Sport μετέδωσε πως ο Αντόνιο Ντοναρούμα αποχωρεί από τη Μίλαν και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!



Ο 28χρονος γκολκίπερ, που έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης και τώρα βρίσκεται στη… σκιά του αδερφού του, δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στη Μίλαν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Ερυθρολεύκους να έχουν μπει πολύ δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του.

Πάντως, ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν… τρέχει μόνος του, καθώς οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, αφού όπως σας ενημέρωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το sportdog.gr, στη λίστα τους υπάρχουν πολύ ψηλά τα ονόματα των Λουκ Στιλ και Ελντιν Γιακούποβιτς.

Όποιος από τους τρεις κι αν έρθει πάντως στο Λιμάνι, θα είναι για αναπληρωματικός του Σα και προφανώς για να… πάρει τη θέση του Γιαννιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Απίστευτος Τοροσίδης, τι έκανε στου Ρέντη - Έχει «τρελαθεί» μαζί του Μαρτίνς!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags