Facebook Pixel Sportdog.gr | Χάνει τα μισά γκολ η Τότεναμ με Κέιν και Σον!
| 2019-01-17 05:25:00

Χάνει τα μισά γκολ η Τότεναμ με Κέιν και Σον!

Sportdog Team
Χάνει τα μισά γκολ η Τότεναμ με Κέιν και Σον!

Σε μια από τις πιο εποικοδομητικές τους αγωνιστικές περιόδους, οι Κέιν και Σον θα λείψουν το προσεχές διάστημα από την Τότεναμ, με την ομάδα να στερείται δυο ποδοσφαιριστές που της έχουν προσφέρει... τα μισά της γκολ για φέτος!  

Ο Άγγλος στράικερ τραυματίστηκε και το πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι και τις αρχές Μαρτίου (χάνοντας τα κρίσιμα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στη φάση των «16», τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Τσέλσι στο Λιγκ Καπ και τα παιχνίδια με τους «μπλε» και την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα), ενώ, ο Νοτιοκορεάτης άσος του συλλόγου θα παίξει στο Asian Cup με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μέχρι και αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα έπειτα από 22 αγωνιστικές, είχε δει αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές να σκοράρουν συνολικά 22 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι στα 46 τέρματα που μετράει η ομάδα, οι Κέιν και Σον έχουν πιστωθεί το 4,78%!

Μάλιστα, ο φορ της ομάδας έχει συμμετοχή σε 18 γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με 14 δικά του και 4 ασίστ σε συμπαίκτες του, όμως πλέον, θα επανέλθει καλώς εχόντων των πραγμάτων σε δυο μήνες, αφού μέχρι και τις αρχές Μαρτίου δεν θα μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς...

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags