Facebook Pixel Χουάν Ραμόν Ρότσα: Έστειλε 17χρονο Πολωνό στη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα!
| 2019-01-16 14:28:00

Μεταγραφάρα από Ρότσα - Εκεί έστειλε την ταλεντάρα - Στην Ελλάδα δεν τους έκανε;

Sportdog Team
Μεταγραφάρα από Ρότσα - Εκεί έστειλε την ταλεντάρα - Στην Ελλάδα δεν τους έκανε;

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει μάτι!

Χουάν Ραμόν Ρότσα: Έστειλε 17χρονο Πολωνό στη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα!

Τον Ρότσα μια ζωή στην Ελλάδα τον έχουμε μάθει, τον έχουμε φάει με το κουτάλι, που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Και οι παλιότεροι, που τον έχουν δει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να οργώνει την αριστερή πλευρά, αλλά και οι νεότεροι που έχουν συνδυάσει το όνομά του με τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία του συλλόγου.

Ο Αργεντινός, όμως, δεν επαναπαύτηκε ποτέ στις δάφνες του και, αθόρυβα, συνέχισε να δουλεύει και να έχει επιτυχίες από όπου κι αν πέρασε.

Όπως για παράδειγμα από τη Ρουχ Χορζόφ, την πολωνική ομάδα στην οποία βρέθηκε με τον Κριστόφ Βαζέχα ως βοηθό του.

Εκεί ο Ρότσα εμπιστεύτηκε τον νεαρό Ματέους Μπόγκουζ και σε ηλικία μόλις 16 ετών τότε, έκανε το ντεμπούτο του με την Ρουχ.

Στο μεταξύ ο νεαρός Πολωνός (γεννημένος τον Αύγουστο του 2001!) έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και, με παρέμβαση του Χουάν, βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνησή του στη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα!

Μιλάμε για την πρωτοπόρο της Championship, που έχει στην άκρη του πάγκου της τον καλύτερο ίσως προπονητή στον πλανήτη για να ασχοληθεί με νέα παιδία.

Και μοιραία μπαίνει το ερώτημα: Εντάξει, ο Μπόγκουζ δεν ήταν για την Ελλάδα - Το παιδί έχει προδιαγραφές για να κάνει εξαιρετική καριέρα.

Ο Ρότσα που είναι μέσα στα πόδια μας, με την πολύ καλή έννοια, και όλοι γνωρίζουν τη δουλειά του και πώς λειτουργεί, είναι δυνατόν να μην συνεργάζεται με κάποια ελληνική ομάδα αυτή την περίοδο σε υψηλό επίπεδο;

Σε οποιοδήποτε πόστο: Στην πρώτη ομάδα, στις ακαδημίες ή ως σκάουτερ; Περισσεύουν στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαιράνθρωποι όπως είναι ο Χουάν; 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags