Facebook Pixel «Ρουκέτες» στον ΠΑΟΚ - Λέει «όχι» στο «μύριο» - Αυτός «κλωτσάει», δύο «στον αέρα» - Υπογράφει ο...
| 2019-01-17 13:43:00

«Ρουκέτες» στον ΠΑΟΚ - Λέει «όχι» στο «μύριο» - Αυτός «κλωτσάει», δύο «στον αέρα» - Υπογράφει ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Ρουκέτες» στον ΠΑΟΚ - Λέει «όχι» στο «μύριο» - Αυτός «κλωτσάει», δύο «στον αέρα» - Υπογράφει ο...

«Κόλαση» στην Τούμπα με top ονόματα. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Την ώρα που το μεταγραφικό ντεμαράζ του ΠΑΟΚ για την κάλυψη των κενών στο ρόστερ του, καλά κρατεί, εξίσου σημαντική είναι και η πορεία των διαπραγματεύσεων αναφορικά με τα ανοιχτά μέτωπα των εκκρεμών ανανεώσεων στο ρόστερ του Δικεφάλου. Και εκεί μάλλον τα νέα δεν είναι, συνολικά, θετικά.

Με τον Φερνάντο Βαρέλα επισημοποιήθηκε και με χθεσινή διαρροή πως υπάρχει σημαντική απόσταση στις δύο πλευρές. Από την πρώτη στιγμή το είχαμε καταγράψει με σχετικά ρεπορτάζ στο sportdog και η πληροφόρηση μας επιβεβαιώνεται, αφού ο Αφρικανός στόπερ πρακτικά ζητάει κοντά στον τριπλασιασμό των αποδοχών του (περίπου στο 1,3 εκατ. ευρώ), με τον ΠΑΟΚ να κάνει διπλασιασμό -προφανώς γενναία αύξηση αν αναλογιστεί κανείς και την ηλικία του Βαρέλα- προσφέροντας περίπου 1 εκατ., ωστόσο η απόσταση παραμένει σημαντική και χωρίς (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) καμία διάθεση να γεφυρωθεί.

Τα καλά νέα έρχονται από τον παρτενέρ του Βαρέλα στην καρδιά της άμυνας, τον Χοσέ Κρέσπο. Ο μάνατζερ του Ισπανού στόπερ ήρθε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά συμφώνησε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την διετή επέκταση του συμβολαίου του Κρέσπο.

Για τον άλλο πελάτη του όμως, τον Χοσέ Κάνιας, υπάρχει μια διαφορά. Όχι οικονομικής φύσης, αφού και σε αυτόν οι Κυπελλούχοι προσφέρουν βελτιωμένο συμβόλαιο, αλλά στη διάρκεια του, με την ΠΑΕ να προτείνει μονοετή επέκταση συνεργασίας και τον Ισπανό χαφ να αξιώνει διετή. Συνοπτικά, ο Κρέσπο είναι  με το… στιλό στο χέρι για να υπογράψει, για τον Κάνιας θα χρειαστεί να περιμένουν οι οπαδοί του συλλόγου.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η χαώδης απόσταση που υπήρχε στο ξεκίνημα των σχετικών διαπραγματεύσεων σιγά σιγά μικραίνει, φαίνεται πως έχει βρεθεί φόρμουλα για το σημαντικότερο θέμα που είχε ο Ολλανδός  μέσος και ήταν η προσφορά μονοετούς συμβολαίου εκ μέρους της ΠΑΕ (ήθελε διετές),  οπότε ο «Μπίσε» μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σχηματικά και συγκριτικά -ως προς το που βρίσκεται το δικό του θέμα και πόσο κοντά είναι στο… happy end- με τις προηγούμενες περιπτώσεις, κάπου μεταξύ Κρέσπο και Κάνιας.

Δεν… υπογράφει αύριο, όπως ο Κρέσπο, δεν θα τραβήξει όμως και περισσότερο, όπως ο Κάνιας. Και για τους δύο χαφ πάντως, οι εκτιμήσεις πλέον είναι πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα υπογράψουν.

Οσο για τον Σάχοφ; Η άρνηση του Δικεφάλου να τον παραχωρήσει στη Βίντι δείχνει αφενός πως ο Ουκρανός, με τη λειψανδρία που υπάρχει στο κέντρο των Κυπελλούχων, είναι απαραίτητος ως το τέλος της σεζόν. Η διοίκηση, αλλά και ο προπονητής τον θέλει στα αποδυτήρια και μετά από τότε, αφού έχει εξαιρετική συμπεριφορά και επαγγελματισμό, ωστόσο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θα εξαρτηθεί και από τις υπόλοιπες προσθήκες στο κέντρο, αλλά και το πώς θα είναι η ομάδα στο φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς.

Εν κατακλείδι, ο Ουκρανός είναι  μια περίπτωση που μπορεί -με συναινετική διάθεση και πλήρη, αμοιβαία κατανόηση- να περιμένει ως προς την τελική της εξέταση ακόμη (που λέει ο λόγος) και μέχρι τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τόσα «έσκασε» στον Μίσιτς - Δεν «κάνει» στον Λουτσέσκου - Αυτός τον «τρώει» - Ποιος Μπράνκο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags